Megőrizték veretlenségüket

62

Remek eredményeket értek el az ISK-KC Székelyudvarhely kézilabdázói az elmúlt időszakban. A nagyifjúságiak a hétvégén megőrizték veretlenségüket és továbbra is listavezetők.

Tíz ponttal vezetik a csoportjukat az ISK-KC Székelyudvarhely nagyifjúsági kézilabdázói
Tíz ponttal vezetik a csoportjukat az ISK-KC Székelyudvarhely nagyifjúsági kézilabdázói

Hazai környezetben játszott az elmúlt hétvégén az ISK-KC Székelyudvarhely nagyifjúsági fiú kézilabdacsapata, az ifjúsági 3-as korosztály az elődöntőre, az ifi 4-esek a zónadöntőre hangolnak.
A székelyudvarhelyi sportcsarnokban rendezték az ifjúsági 1-es korosztály csoportkörének első te­remtornáját, amely során az ISK-KC számára nem az volt a cél, hogy megtartsa első helyét a tabellán, hanem az, hogy úgy tudja le a sorozatot, hogy ne kapjon ki. A Sipos Lóránt által felkészített gárda három találkozón lépett pályára, kettőt nagy különbséggel nyert meg, míg a harmadikon is diadalmaskodott, így megtartották százszázalékos mutatójukat. Egyetlen összecsapás maradt számukra még hátra ebben a szakaszban, aztán következhet az elődöntő torna.
Az udvarhelyiek eredményei: ISK-KC ISK Sepsiszentgyörgy 49–23, ISK-KC – ISK Segesvár 43–32, ISK-KC – ISK Fogaras 38–35. A tabellát az ISK-KC Székelyudvarhely vezeti 42 ponttal a 32 pontos Brassói Dinamo és a 27 pontos ISK Segesvár előtt.

Nyertek a legkisebbek is
Fogarason tartották az elmúlt hétvégén az ifjúsági 4-es korosztály számára a zónadöntőt, amelyre a Székelyudvarhelyi KC két csapattal is nevezett: az udvarhelyiekből álló gárdát Csavar Zoltán, míg a székelykeresztúri játékosokat Simon Áron irányította. Utóbbiak egy évvel fiatalabbak, mint a mezőny, így számukra kiváló eredmény, hogy elcsíptek egy döntetlent, illetve játszottak egy szoros párharcot. A másik gárda a továbbjutást célozta meg, ezért a tizenkét klub közül az első négyben kellett végeznie. Ezt már a csoportkörben bebiztosították a fiúk, mindhárom találkozójukat megnyerték. A helyosztón aztán a harmadik pozíciót csípték el, így ott vannak az elődöntő tornán, amit egy hónap múlva rendeznek.
A székelykeresztúri csapat eredményei: 16–16 a Segesvári ISK-val, 16–17 a Vidombáki SE-vel, 12–35 a Fogarasi CSM-vel. Az udvarhelyi csapat eredményei: 26–6 a Gyulafehérvári LPS-vel, 18–12 a Szászrégeni ISK-val, 16–13 a Marosvásárhelyi LPS-vel, 16–20 a Segesvári ISK-val és 18–21 a Fogarasi ISK-val. A csoportból továbbjutott Segesvár, Fogaras, Székelyudvarhely és a Marosvásárhelyi LPS.
A korosztály számára a hétvégén Segesváron rendezik a zónadöntőt. A Székelyudvarhelyi KC három csapattal nevezett a tornára, a Stefán András, Kuti László és Simon Áron által felkészített fiatalok próbálják kivívni a továbbjutást.
Az ifjúsági 3-as korosztályú csapat is a hétvégén pályára lép, péntektől vasárnapig Blejoi-on vendégszerepelnek az udvarhelyiek az elődöntő első tornáján. A Bakó Lajos által irányított gárda ellenfelei a házigazdák mellett a Bákói Știința és a LPS Târgu Jiu lesznek. Az első két helyezett jut a második elődöntő körbe.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.