Meglepetést okoztak

Székelyudvarhelyi asztalitenisz-sikerek

426

A hazai asztalitenisz-bajnokság két frontján is a bennmaradásért küzdenek a székelyudvarhelyiek. A Szuperligában és az A Divízióban is idegenben nyertek az udvarhelyiek.

Esélyesebb ellenfele fölött győzött a Fit.Feel idegenben. Holnap rendezik a visszavágót

Két székelyudvarhelyi asztalitenisz-csapat is sikeresen zárta az elmúlt hétvégi találkozóit, a hétvégén pedig bebiztosíthatják bennmaradásukat csoportjaikban. Az ISK-FSK Székelyudvarhely a Szuperligában, a Fit.Feel pedig az A Divízióban maradásért küzd.
A Szuperligában maradásért zajló párharc első mérkőzésén az ISK-FSK Sepsiszentgyörgyön 5–1-re nyert, György István edző-játékos szerint viszont az eredmény csalóka, hiszen nagyon kemény összecsapáson vannak túl. „Az első meccs könnyű volt, a többi pedig kifejezetten kemény, végig szoros csatát hozott. Elég megnyugtató előnyünk van, de még nincs vége a párharcnak, a pénteki visszavágón kell nyerjünk két meccset” – nyilatkozta az első meccs után a klub honlapján az udvarhelyiek edzője. A párharc visszavágóját holnap 18 órától rendezik a székelyudvarhelyi sportcsarnokban.
Az A Divízióban szintén a bennmaradásért állt asztalhoz a Karácsony Dániel, Vetésy Norbert és Jenei Barnabás alkotta Fit.Feel Székelyudvarhely Zilahon. A Fit.Feel drámai mérkőzésen 5–4 arányban győzte le az esélyesebbnek ítélt ellenfelét. A párharc visszavágóját holnap 14 órától Székelyudvarhelyen tartják.

HN-összeállítás

A cikk a Hargita Népe április 5-i számában jelent meg.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek