hétfő, november 30, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Meglepetésekkel teli évad várható

Az idei évad várható újdonságairól számolt be a Csíki Játékszín igazgatója, Kányádi Szilárd, illetve az új marketingcsapat vezetője, Csiki Zsolt rendező. A tegnapi sajtótájékoztatón kifejtették: idén nagyobb teret kapnak a kortárs darabok.

Kortárs darabok előnyben. Beharangozták az új évadot

Mindamellett, hogy meglepetésekkel teli évadra számíthatunk, Kányádi Szilárd menedzsertől azt is megtudtuk, hogy az idei évadban minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetnek a kortárs darabokra.
Az egyelőre munkacímmel ellátott előadásokat most írják. Ezeknek a szövege közös munka során alakul ki, lehetőséget teremtve, hogy az aktuális társadalmi és politikai történések is „belehelyezkedhessenek”, közelebb hozva a színjátékot a közönséghez. Ilyen például a Valaki álma című darab Csiki Zsolt rendezésében, amelyről a rendező elárulta, hogy a bukaresti csatornákban élők sötét világát mutatja be.
Az eddigi 12-féle bérlet helyett idén 10 bérletházat tesznek elérhetővé a közönség számára, telt házas előadásokat remélve. Hattagú, Csiki Zsolt által vezetett marketingcsoport is alakult, amelynek célja a nézőket közelebb hozni az alkotói folyamathoz. Továbbá két új színésszel is gazdagodott a színtársulat Tóth Jessica és Borsos Tamás személyében, illetve egy új munkatárssal a gazdasági osztályon, Fodor Gyöngyivel.
Bérletvásárlásra a színház pénztáránál van lehetőség, illetve jegyek a mozi épületében, a bilete.ro weboldalon vagy előadások előtt egy órával a színház pénztáránál is vásárolhatók. A bérletházakról bővebb információkat találnak a www.csikijatekszin.ro oldalon.

Barabás Emőke

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb