Megint pihen az FK Csíkszereda

Újabb hétközi forduló a 3. ligában

274

Zsúfoltra sikerült a hazai labdarúgó 3. ligában szereplő csapatoknak az elmúlt két hét, ugyanis a március eleji és végi havazás miatt két fordulót napoltak el, a meccseket pedig hétközben játsszák le. Az FK Csíkszereda szerencsés helyzetben volt, mert pihenhetett, a Székelyudvarhelyi FC viszont két hétközi fordulóban is érdekelt volt.

Bajkó Barna büntetőjével szerzett vezetést az FK Csíkszereda. Döntetlen lett a vége

Nem sok pihenőt kaptak az elmúlt időszakban a hazai labdarúgó 3. ligában szereplő csapatok: tíz nap alatt négy fordulót is játszanak a csapatok. Március 28-án a 16., 31-én a 20., tegnap a 19. forduló meccseit játszották, pénteken pedig a 21. forduló találkozóira kerül sor. Van olyan csapat, amelyik tíz nap alatt négyszer lép pályára, de az FK Csíkszereda szerencsésebb helyzetben van, hiszen a két hétközi fordulóban ellenfelei kizárása miatt nem játszott.
A hétvégi, 20. fordulóban Bar­carozsnyón szerepelt az FK Csík­szereda, és annak ellenére, hogy két góllal is vezetett a csíki csapat, az Olimpic Cetate végül dön­tetlenre mentette a mérkőzést. Az FK-nak így is sikerült megtartania a második helyet a csoportban, viszont hátránya az éllovas Bákói Aerostarral szemben három pontra nőtt. Tegnap a csíkiak újra szabadnaposak voltak, hiszen ellenfelüket, a Metalosport Galac csapatát felhalmozott és nem törlesztett adósságaik miatt kizárta a pontvadászatból a szakszövetség.
A Székelyudvarhelyi FC szombaton hazai pályán győzte le a Bucovina Rădăuți csapatát, az egygólos sikernek köszönhetően az udvarhelyiek egy helyet javítottak a tabellán. Tegnap az udvarhelyiek a tabellán előttük álló CSM Focșani vendégeként léptek pályára, a találkozó hazai sikerrel zárult.

Eredmények
3. Liga, 1-es csoport, 20. forduló: Barcarozsnyói Olimpic Cetate – FK Csíkszereda 2–2 (0–1) /Bogdan Minciună (57.), Vlad Boţia (70.), illetve Bajkó Barna (19.), Hodgyai László (48.)/; Székelyudvarhelyi FC – Bucovina Rădăuți 1–0 (1–0) /Péter Mózes (23.)/; Galaci Suporter Club Oțelul – Sănătatea Darabani 3–0, Szászhermány – CSM Pașcani 0–1, Sporting Liești – CSM Roman 2–1, Bákói Aerostar – Avântul Valea Mărului 3–0 (játék nélkül), Galaci Metalosport – CSM Focșani 0–3 (játék nélkül). A Kézdivásárhelyi KSE szabadnapos volt.
3. Liga, 1-es csoport, 19. forduló: CSM Focșani – Szé­kely­udvarhelyi FC 3–1, CSM Ro­man – Barcarozsnyó 0–0, Kéz­di­vásárhely – Spor­ting Liești 1–1, CSM Pașcani – Aerostar 0–5, Sănătatea Da­ra­bani – Szász­hermány 1–0, Bu­co­vi­na Rădăuți – Suporter Club Oțe­lul 0–1, FK Csíkszereda – Metalo­sport Galac 3–0 (játék nélkül).

HN-összeállítás

A cikk a Hargita Népe április 4-i számában jelent meg.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek