Meghosszabbított benevezés

37

Javában szervezik a teremlabdarúgó megyei bajnokságot, amelyre eddig Udvarhelyszékről öt, míg Csíkszékről és Gyergyószékről 18 alakulat nevezett. A Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület a nevezési határidőt kitolta január 7-re. Így aki még nem tette meg, az a későbbiekben nevezhet.

A Hargita Megyei Labdarúgó Szövetség ismételten megszervezi a megyei futsalbajnokságot. A tervek szerint a bajnokság a január–februári időszakban lesz megszervezve, tornarendszerben, földrajzi elhelyezkedés és a csapatok számától függően. Az egyes tornák győztesei a végső nagydöntőben mérkőznek meg egymással, a győztes pedig Hargita megye teremlabdarúgó-bajnoki címét szerzi meg.
A bajnokságban részt vehetnek a megyei 4., 5. és 6. ligában szereplő csapatok a már meglévő, érvényes leigazolásokkal, de új csapatok jelentkezését is várják. A beiratkozási díj 100 lej, melyből a Hargita Megyei Labdarúgó Szövetség a díjazást és a szervezési költségeket biztosítja. Az új csapatok az alakuláshoz szükséges illetékeket megtalálják a www.frf-ajf.ro/harghita honlapon. Azon csapatok, melyek felajánlják, hogy megszerveznek egy tornát, mentesülnek a beiratkozás díjától. A részt vevő csapatok a tornák során 35 lejt kell fizessenek mérkőzésenként, ami fedezi a játékvezető és a megfigyelő díját. Azok a nagypályás játékosok, melyeknek csapatai nem indultak a teremlabdarúgó-bajnokságban, eligazolhatnak más csapathoz is, de új futsalleigazolást kell készítsenek, mely csak a teremtornákra érvényes.
A mérkőzések a teremlabdarúgás szabályai szerint zajlanak, kivételt képez a játékidő (2 x 20 perc futóidő), mely csak az utolsó két percben lesz megállítva, ha a játék áll. A beiratkozási kéréseket megtalálják a www.frf-ajf.ro/harghita honlapon. Érdeklődni és beiratkozni 2019. január 7-ig lehet Bálint Attilánál (tel.: 0742–485079).
A mai napig Udvarhelyszékről 5 csapat, míg Gyergyó–Csík körzetből 18 csapat jelentkezett.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek