Megerősíteni az első helyet

25

Csíkszeredában rendezik a labdarúgó harmadik liga V-ös csoportjának rangadóját, amelyen a listavezető FK a Lénárdfalvát fogadja. A Udvarhelyi FC pedig Tasnádon tapadna az élmezőnyre.

Három pont előnnyel vezeti az FK Csíkszereda a 3. Liga V-ös csoportját. A csíkiak pénteken 15 órától az egyik közvetlen riválist, Lénárdfalvát leszakíthatnák magukról. A felek Csíkszeredában mérkőznek meg a forduló rangadóján. Az FK az idény során csupán egy vereséget könyvelt el. A Lénárdfalva is remek idényt fut eddig, hiszen hét bajnoki meccséből ötöt megnyert és csupán kettőt veszített el. Egyet pedig épp a legutóbbi fordulóban a CFR II. vendégeként, ahol igencsak belefutottak a „késbe”.
A Székelyudvarhelyi FC egy nappal később, szombaton kell helytálljon a hazai pályán igencsak masszív Tasnádi Unirea ellen. Mészáros Alpár össze kell szedje csapatát, hiszen a legutóbbi fordulóban hazai környezetben kaptak ki Szászhermánytól egy olyan meccsen, amelyen nem igazán volt gólhelyzetük. Enélkül pedig nehéz nyerni. A pontszerzés érdekében ezen változtatnia kell.
A hétvégi műsor: péntek: Szászhermányi AFC – Radnóti SK (14), FK Csíkszereda – Lénárdfalvi AFC (15), Medgyesi Gaz Metan II. – Kolozsvári CFR II. (15), Szászrégeni Avântul – Nagybányai Minaur (15), Kolozsvári Sănătatea – Besztercei Gloria (15), Tordai Arieșul – Marosvásárhelyi MSE (15); szombat: Tasnádi Unirea – Székelyudvarhelyi FC (15), Barcarozsnyói Olimpic Cetate – Dési Unirea (15).

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.