Megemelt belépő- és bérletárak

2018/2019-es hokiidény

501

A hétfői szurkolói találkozó után a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapatának vezetősége nyilvánosságra hozta a jegy- és bérletárakra vonatkozó információkat. Ezek alapján drágításról beszélhetünk, ám ez olyan mértékű, hogy továbbra is megéri bérletet vásárolni.

Megéri bérletet váltani idén is

A Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapatának vezetősége az elmúlt napokban, többek közt a szurkolókkal is konzultálva, meghozta a döntését a soron következő bajnoki idény jegy- és bérletáraira vonatkozóan.
„A román bajnoki mérkőzések jegyárainak kivételével minden emelkedik oly mértékben, hogy továbbra is sokkal jobban jár az a szurkoló, aki bérletet vásárol, mint az , aki minden mérkőzésre jegyet vált. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a bérlet a Csíkszeredai Sportklub összes olyan hazai meccsére érvényesek, amelyet a klub rendez, beleértve a rájátszást is. A bérletek árusítása augusztus 6-án, hétfőn kezdődik a Vákár Lajos Műjégpályán. A legutóbbi idényben bérletet kiváltó szurkolók helyeit augusztus 27-ig fenntartjuk. A hétfőn megtartott szurkolói találkozón elhangzottak alapján megkérjük azon szurkolókat, akik a B-szektorba vagy annak közelébe szeretnének bérletet váltani, hogy csak abban az esetben tegyék, amennyiben számukra nem zavaró a dobolás, a kürtölés, a zászlólengetés vagy épp az állva szurkolás. Továbbá a B-szektor ezentúl a Balla Ferenc nevet fogja felvenni” – áll a közleményben.
Csupán az Erste Liga alap-, illetve középszakaszában a Sportklubnak 24 vagy 25 hazai meccse lesz, ami 480 vagy 500 lejt jelent, ha jegyet vált valaki minden meccsre és nem bérletet. Ezen meccsek mellett pedig még ott vannak a román bajnoki találkozók, illetve mindkét sorozatban a rájátszás. Az Erste Ligában például, ha a Sportklub a döntőig menetel, akkor minimálisan 30 hazai meccse lesz, míg a román bajnokságban további 18. Ez összesen 48 hazai találkozót jelent, minimálisan.

Bérletárak

Teljes díjszabású bérletek
A legutóbbi idényben bérlettel rendelkezők: augusztus 31-ig 350 lej, szeptember 1-től 450 lej.
Újonnan kiváltandó bérletek: augusztus 31-ig 400 lej, szeptember 1-től 450 lej.
Női bérletek
A legutóbbi idényben bérlettel rendelkezők: augusztus 31-ig 250 lej, szeptember 1-től 350 lej.
Újonnan kiváltandó bérletek: augusztus 31-ig 300 lej, szeptember 1-től 350 lej.

Kedvezményes díjszabású bérlet (60 év fölöttiek és nyugdíjasok, illetve 26 év alatti diákok)
A legutóbbi idényben bérlettel rendelkezők: augusztus 31-ig 250 lej, szeptember 1-től 350 lej.
Újonnan kiváltandó bérletek: augusztus 31-ig 300 lej, szeptember 1-től 350 lej.
VIP-bérletek
Egységes ár: 1500 lej

Jegyárak
Erste Liga
Alapszakasz: 20 lej; rájátszás: 25 lej; döntő: 30 lej

Román bajnokság (a Steaua, a Galac, a Sapientia U23 és a Sportul elleni meccsekre érvényes)
Alapszakasz: 10 lej; rájátszás: 15 lej; döntő: 20 lej

Bérlethez szükséges adatok: név, CNP (személyi szám), fénykép, kívánt hely (szektor, sor, szék). Átvételkor fizetendő a Sport Club székhelyén. A bérletek csak a Vákár Lajos Műjégpályán a Sportklub által szervezett Erste Liga és román bajnoki mérkőzésekre érvényesek.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.