Még nincs helyszín

Megvan az időpont az FK – Dinamo meccsre

78

Kiközölte a Román Labdarúgó Szövetség a Románia-kupa nyolcad­döntőinek időpontjait, amelyben érdekelt az FK Csíkszereda is. A csíki csapat a Bukaresti Dinamóval küzd meg a legjobb nyolc közé jutásért november 1-jén este 19 órától, ám a helyszín még nem ismert.

Még nem lehet tudni, hogy marad-e a hazai pálya Fotó: László F. Csaba

Történelmi mérkőzésre készül az FK Csíkszereda har­madik ligás labdarúgó­csapata, amely a Románia-kupa nyol­cad­döntőjében az első ligában szereplő Bukaresti Dinamóval méri össze erejét. Csíki csapat legutóbb 1993-ban jutott el a sorozatban a nyolcaddöntőig, az akkori Csíkszeredai Rapid révén, amely egyben a végállomást is jelentette.
A Román Labdarúgó Szövetség a minap kiközölte a nyolcaddöntő párosításainak pontos időpontjait, amely szerint az FK Csíkszereda november 1-jén rendezi a Bukaresti Dinamo elleni meccset, méghozzá este 19 órától. Ez azt is jelenti egyben, hogy valamely televíziós társaság élőben fogja közvetíteni a meccset, ugyanakkor még nem lehet tudni, hogy honnan. Ez ügyben megkerestük Szondy Zoltánt, a klub elnökét.
– Nem tettünk le arról, hogy a Dinamo elleni meccset Csíkszeredában, hazai környezetben rendezzük. Ehhez viszont megfelelő világítással kell felszerelni a pályát. Jelenleg azon dolgozunk, hogy támogatót szerezzünk erre a célra és egy mobilis világító berendezést. A szövetségnek péntekig kell választ adni, hogy hol rendezzük a meccset. Amennyiben nem jön össze a tervünk, akkor Sepsiszentgyörgyön lesz a mérkőzés, miután a háromszékiek felajánlották, hogy rendezhetjük ott a találkozót – fogalmazott a klubelnök megkeresésünkre.
A nyolcaddöntő párosítása: október 30.: Hermanstadt – Voluntari (16.30), Turnu Măgurele – CSU Craiova (19), Poli Iași – Viitorul (21.45); október 31.: CS Mioveni – Sepsi OSK (16.30), Kolozsvári U – Astra (19), Medgyesi Gaz Metan – Kolozsvári CFR (21.45); november 1.: FK Csíkszereda – Bukaresti Dinamo (19), Dunărea Călărași – FCSB (21.45).

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek