Még néhány napig lesz szolgáltatás

Leállítják a fűtést

111

Kérhetik a fűtés leállítását a lakosok Gyergyószentmiklóson. Néhány napja már gazdaságos üzemmódra váltottak.

Fotó: Lázár Hajnal

Gazdaságos szolgáltatásra váltott múlt héten a Helyi Hőszolgáltató Közmű Gyer­gyószentmiklóson, ami azt jelenti, hogy a lakásokban kevésbé forrósodnak ki a fűtőtestek. A lakosok kérhetik a szolgáltatás leállítását, ehhez azonban egy adott lépcsőház lakóinak legalább 60 százalékának egyetértésére van szükség – adta hírül közleményben a szolgáltató. Akik már nem kérik a fűtést, írásos kérést adhatnak le a cég Virág negyedben található székhelyén (13/A tömbház, földszint). A kérésnek tartalmaznia kell a lakosok neveit, valamint aláírásukat, hogy beleegyeznek a szolgáltatás leállításába. Elektronikus levélben is fogadják a kéréseket, a relatii@splt.ro címen.
A szolgáltatást egyébként jövő hét végéig mindenhol leállítják, ennek feltétele viszont az, hogy három egymást követő napon reggel hat és este nyolc óra között a kinti hőmérséklet meghaladja a 10 Celsius-fokot. Az érdeklődők kérdéseiket telefonon (0754–202466 ) is feltehetik.
A szolgáltató pénztára egyébként hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 9 és 15 óra között, szerdán pedig 12 és 18 óra között tart nyitva. Arra kérik a fogyasztókat, lehetőségük szerint banki átutalással fizessenek. Hibabejelentést a 0751–327827-es telefonszámon és az interventii@splt.ro címen fogadnak.

Lázár Hajnal

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.