Még fogadják az igényléseket

Tűzifát vásárolhatnak

54

Továbbra is lehet tűzifát vásárolni a polgármesteri hivataltól Gyergyószentmiklóson. Az igénylőknek csupán egy típuskérést kell kitölteniük ehhez.

Fotó: Illusztráció

Saját erdeiből kitermelt fát kínál eladásra a városlakóknak a gyergyószentmiklósi önkormányzat, hogy megkönnyítse a téli tüzelő hivatalos beszerzését. Bár a fűtésszezon a végéhez közeledik, favásárlásra továbbra is van lehetőség – hívja fel a figyelmet közleményben a városháza. Fenyő tűzifát tudnak biztosítani az érdeklődőknek, akik gyergyószentmiklósi lakosok, valamint a városban székhellyel rendelkező magán-, illetve családi vállalkozók lehetnek.
Az igénylő kizárólag egy típuskérést kell benyújtson, ehhez pedig a személyi igazolványa másolatát vagy a vállalkozást igazoló dokumentumot szükséges csatolnia. A kérésben az igénylő a következőket nyilatkozza: nem rendelkezik akkora területtel, amelyből évente 10 köbméter fát ki tud termelni, tudomásul veszi, hogy nem kereskedhet a fával, és vallja, hogy ebben az évben nem jogosult fűtéstámogatásra. A dokumentumokat a varoshaza@gyergyoszentmiklos.ro e-mail-címre kell elküldeni.
Családonként, vállalkozásonként legfeljebb 5 köbméter fát lehet vásárolni, köbméterenként 170 lejes áron. A szállítást, illetve a rakodást a vásárló kell megoldja. Az átvétel kizárólag hétfőnként lehetséges a mellékgazdaság székhelyén (Építő utca 11. szám).
Egyéb részletekért Mezei Dénes Szabolcs szakreferensnél lehet érdeklődni telefonon (0735–529737) vagy elektronikus levélben (legelo-erdo@gyergyoszentmiklos.ro).

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek