Még egy hétig kaphatók a kedvezményes jegyek

32

Idén április 6. és 8. között Marosvásárhelyen szervezi meg a Romániai Magyar Közgazdász Társaság (RMKT) Ifjúsági Frakciója (RIF) az Erdélyi Fiatal Közgazdászok és Vállalkozók Találkozóját (EFIKOT). A tizenhetedik alkalommal induló programra jövő szerdáig, március 14-ig lehet kedvezményes jegyet váltani, de idéntől páros belépőt is vásárolhatnak az érdeklődők.

Idén Marosvásárhelyre látogat a vándorkonferencia, ahol április 6–8. között a Sapientia – EMTE-n találkozhatnak az érdekeltek. A XVII. kiadását ünneplő rendezvény felépítése idén is változatlan marad, ugyanis a már ismert Trendek, IT-tech startupok, IoT, illetve Vállalkozz sikeresen 30 év alatt szekciókban tartanak előadásokat a meghívottak.
A szervezők interaktívabb szakmai programokat ígérnek. Az előadások mellett kerekasztal-beszélgetések és kvízjátékok is színesítik az eseményt, nem marad el a közös vacsora, sőt a tánc sem. A konferenciára március 14-ig lehet Early Bird jegyet vásárolni, nem tagoknak 130 lejbe kerül a teljes ár. A szervezők szakmai jegyet is biztosítanak az érdeklődőknek, amellyel ugyan nem lehet belépni az étkezésekre, illetve az esti rendezvényekre, viszont az adott szekciókban zajló előadások megtekinthetők. Emellett, idén első alkalommal, páros jegyet is lehet vásárolni az EFIKOT-ra.
További részletek az esemény Facebook oldalán/weboldalán, illetve a RIF Facebook-oldalán/web­oldalán érhetőek el.

Keresztes Bea

A cikk a Hargita Népe március 8-i számában jelent meg.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek