2020, december 2, szerda.
custom_html_banner1

Hirdetés

Mától megvásárolhatók a Sportklub-bérletek

A Csíkszeredai Sportklub tegnap közölte a 2019/2020-as idényre érvényes jegy- és bérletárakat. A csíki jégkorongcsapat mérkőzéseire a bérleteket mától a hónap végéig kedvezményesen lehet megvásárolni.

A közösségi oldalon már egy jó ideje érdeklődnek a szurkolók, hogy mikortól és mennyiért lehet bérleteket vásárolni a Csíkszeredai Sportklub mérkőzéseire, a jégkorongcsapat vezetősége tegnap délután közzé is tette a jegy- és bérletárakat. Fontos tudni, hogy mától augusztus 31-ig kedvezményesen lehet kiváltani a bérleteket, szeptember első napjától pedig az árak is magasabbak, ugyanakkor onnantól már nem biztosítják a szurkolók tavalyi helyeit.

Árak és bérlettípusok
A teljes díjszabású bérlet (TDB) az A, B, C, D, E és G szektorba augusztus 31-ig 400, szeptember 1-jétől 500 lejbe kerül majd. Akik eddig nem rendelkeztek bérlettel és idén újonnan váltanak a teljes idényre érvényes belépőt, azok a hónap folyamán 450, szeptember első napjától 500 lejért tehetik meg.
A Sportklub a 26 éves vagy annál fiatalabb nappali tagozaton tanuló diákoknak, valamint a 65 éven felülieknek kedvezményes díjszabású bérletet (KDB) kínál szintén az A, B, C, D, E és G szektorba, amelyet e hónapban 300, szeptembertől 400 lejért lehet megvásárolni. Akik idén váltanak először ebbe a kategóriába tartozó bérletet, azok augusztus 31-ig 350, szeptember 1-jétől 400 lejért tehetik ezt meg
A csapat a női szurkolók számára is külön bérletkategóriát hozott létre, a helyeket ebben az esetben is csak az A, B, C, D, E és G szektorba lehet lefoglalni a hónap folyamán 300, jövő hónaptól pedig 400 lejért. Azok a hölgyek, akik idén váltanak először bérletet, 350 lejt fizetnek augusztusban, 400-at szeptemberben. A fenti bérletkonstrukciók közül választó szurkolók a Vákár Lajos Műjégpályára a Hősök utcai bejáraton közelíthetik meg a lelátókat, ahogyan azt eddig is tették.
A VIP-bérlet némi extrákat is tartalmaz: aki ilyent vásárol, az a csarnokba a főbejáraton át közelítheti meg az F szektort, ahol kárpitozott széken nézheti a mérkőzést, a szünetekben pedig fogyaszthat a VIP-büfében. A VIP-bérlet ára – függetlenül a vásárlás időpontjától – 2000 lejbe kerül.
Akik a jégkorongcsapat mérkőzéseire bérletet szeretnének váltani, mától munkanapokon 9 és 15.30 óra között megtehetik a Vákár Lajos Műjégpálya titkárságán, a legutóbbi idényben bérlettel rendelkezők helyeit szeptember 1-jéig fenntartják. Bérlethez szükséges adatok: név, személyi szám (CNP), kívánt hely (szektor, sor, szék), az ellenértéket pedig a bérlet átvételekor kell fizetni. A bérletek csak a Vákár Lajos Műjégpályán a Sportklub által szervezett Erste Liga- és román bajnoki mérkőzésekre érvényesek.

A jegyárak
A jegyárak különböznek az Erste Liga és a román bajnokság meccseire. Az Erste Liga találkozóira egy szurkolói jegy az alapszakasz során 20, a rájátszás meccseire 25, míg a döntőkre 30 lejbe kerül. A román bajnokság, azaz a Bukaresti Steaua, a VSK Galac és a Sapientia U23 elleni találkozókra az alapszakasz során 15, a rájátszás meccseire 20, míg a döntőkre 25 lejért lehet szurkolói jegyet váltani.

HN-összeállítás

Előző cikkMársról is szó volt…
Következő cikkA csirkéről

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb