Másodjára még simább volt

Öttel nyert a Sportklub

27

Míg hétfőn háromgólos győzelmet aratott a Csíkszeredai Sportklub a Gyergyói Hoki Klub ellen, addig tegnap este már jóval simább volt. A csíkiak emberelőnyös játékára nem volt a hazaiaknak ellenszere.

Soknak bizonyult a Gyergyói Hoki Klub jégkorongcsapatának, hogy három nap alatt három kőkemény meccset játsszon, és erre a kedd esti Csíkszeredai Sportklub elleni hazai meccsük volt a bizonyíték. A román bajnoki találkozó első harmadában ugyan még tartották magukat, de a második felvonástól kezdve nem voltak egy súlycsoportban a kék-fehérekkel. Ebben a 20 percben a csíkiak jól éltek az emberelőnyeikkel és négy gólt lőttek ilyen szituációból, de egyet egyenlő létszám mellett is. Ezzel pedig el is döntötték a három pont sorsát. Az utolsó felvonást a statisztika kedvéért még lejátszották, de az izgalmakat már nem tartogatott, csak gólokat. Szám szerint hatot, egyenlő leosztás mellett.
A hétvégén Erste Liga-meccseket rendeznek, amely során a Sportklub a Vasast és a Debrecent fogadja, míg a Gyergyói Hoki Klubra magyarországi túra vár.

Eredmény
Gyergyói HK – Csíkszeredai Sportklub 3–8 (0–0, 0–5, 3–3) /Péter Zs. (49.), Vesutkin (49.), Vorobjev (53.), illetve Becze (22., 40.), Valchar (25.), Taratuhin (36.), Rokaly Sz. (39.), Casaneanu (45.), Belov (56.), Rokaly N (59.).

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek