2020, december 2, szerda.
custom_html_banner1

Hirdetés

Második kalapban az FK

Jövő hétfőn sorsolják ki a labdarúgó Román Kupa ötödik fordulójának párosításait, amely tétje a nyolcaddöntőbe jutás. Az FK Csíkszereda a második kalapba kapott besorolást és akár a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK-val is összetalálkozhat.


Közzétette a Román Labdarúgó Szövetség a Román Kupa kalapjait, a tét a nyolcaddöntőbe jutás lesz. A sorozat ezen, ötödik szakaszában, csatlakoznak az első ligában érdekelt alakulatok. A szakszövetség a kalapok kialakítását a legutóbbi idényben elért eredmények mentén alakította ki. Így nem meglepő, hogy több első ligás alakulat a második kalapba került.

A tavalyi két döntős, a FCSB és a Sepsi OSK értelemszerűen egy kalapban vannak, így egymás ellen nem játszhatnak. Összejöhet viszont a Sepsi OSK – FK Csíkszereda székely rangadó is.

Az első kalapban 12, míg a másodikban 20 csapat kapott besorolást. Az első kalapban szereplő csapatok mellé a másodikból húznak ellenfeleket. A második kalapban fennmaradt nyolc csapat a sorsolás függvényében egymás ellen játszik. A sorsolást hétfőn 15.30 órától rendezik, míg a párharcokat, a tervek szerint, november 24–26. között rendeznék.

 

Román Kupa, 5. forduló

1-es kalap: CSU Cra­iova (I.), Astra Giurgiu (I.), FC Botoşani, FCSB (I.), FC Her­mannstadt (I.), Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK (I.), Academica Clinceni (I.), FC Voluntari (I.), Poli Iași (I.), Bukaresti Dinamo (I.), Petrolul Ploiești (II.), Kolozsvári U (II.).

2-es kalap: Kolozsvári CFR (I.), Medgyesi Gaz Metan (I.), FC Viitorul (I.), Chindia Târgoviște (I.), Aradi UTA (I.), FC Argeș (I.), Turris-Oltul Turnu Măgurele (II.), Gloria Buzău (II.), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (II.), Konstancai Farul (II.), Temesvári ASU Poli (II.), Dunărea Călăraşi (II.), Temesvári Ripensia (II.), Concordia Chiajna (II.), FK Csíkszereda (II.), U Craiova 1948 (II.), Bukaresti Spartac (III.), Ceahlăul Piatra Neamţ (III.), Váradszentmártoni SK (III.), Huşana Huşi (III.).HN-információ

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb