Második helyen zárnak a csíkiak

81

Egy fordulóval a labdarúgó 3. Liga zárása előtt eldőlt, hogy az FK Csíkszereda az I. csoport második helyén végez, és ősztől is a harmadosztályban játszhat. A csíkiak győzelemmel búcsúztak a hazai közönségtől, az utolsó fordulóban Paşcani-ban játszanak.

Győzelemmel búcsúzott a hazai közönségtől az FK Csíkszereda, de pénteken az is eldőlt, hogy ősztől újra a harmadosztályban szerepel a megyeszékhely labdarúgócsapata. Ugyan sikerült a Sănătatea Darabani-t legyőznie Bálint László György csapatának, ám az Aerostar legyőzte a Galaci Suporter Club Oțelult, így a bákói csapat jutott fel a másodosztályba.
Az FK a pénteki találkozót uralta, a Sănătatea nagy helyzetet nem is tudott kialakítani, igaz, védelmük jól blokkolta a csíki támadásokat. A 41. percben a vendégek kapusa hibázott, ezt Bajkó Barna remekül használta ki, így egygólos hazai vezetéssel mentek pihenni a csapatok. A második játékrész elején több csíki helyzet is kimaradt, majd a 76. és a 83. percben Hodgyai talált be a vendégek kapujába, lezárva ezzel a meccset.

Eredmények
Labdarúgó 3. Liga, I. csoport, 29. forduló: FK Csíkszereda – Sănătatea Darabani 3–0 (1–0) /Bajkó Barna (41.), Hodgyai László (76., 83.)/; Bákói Aerostar – Galaci Suporter Club Oțelul 1–0, CSM Roman – CSM Pașcani 4–0, Sporting Liești – CSM Focșani 2–1, Barcarozsnyói Olimpic Cetate – Bucovina Ră­dăuți 1–1, Kézdivásárhelyi KSE – Avântul Valea Mărului 3–0 (játék nélkül), Szászhermány – Galaci Metalosport 3–0 (játék nélkül). A Székelyudvarhelyi FC szabadnapos volt. Az állás: 1. Aerostar 67 pont, 2. FK Csíkszereda 63 p., 3. Suporter Club Oţelul Galac 59 p., …11. Székelyudvarhelyi FC 32 pont. Az utolsó fordulóban, szombaton az FK Csíkszereda a CSM Pașcani otthonában játszik, míg a Székelyudvarhelyi FC az Aerostart fogadja.

Kopacz Gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek