Marad a stabil védő

Megvan a 17. gyergyói játékos

22

Egy ismerős arc köszön vissza a Gyergyói HK legújabb igazolásán, miután Mitch Jones marad a piros-fehérek keretében. Szezon közben érkezett Gyergyószentmiklósra, de stabil játékával nemcsak a szurkolók bizalmát, hanem a tulajdonosi körét is elnyerte.

Mitch Jones marad a védelem tengelyében

Mitch Jones személyében stabil marad a Gyergyói HK jégkorongcsapatának védelme. Az amerikai hátvéd a legutóbbi idény közepén érkezett, és hamar elnyerte a szurkolók bizalmát, nemcsak életerős lövései miatt, hanem stabil védőjátéka miatt is. Marad a piros-fehérek kötelékében a következő idényben is.
– Sok szurkoló kedvence volt, és éppen ezért sokan várták vissza az amerikai hátvédünket. Itt a jó hír: Mitch Jones a következő szezonban is a Gyergyói Hoki Klub játékosa lesz! Mitch az NHL-ben játszó testvérével együtt végzi a felkészülést, keményen dolgozik, hogy őszre a legjobb formában legyen. Védelmünk stabilitása erősödik, és hogy továbbra is piros-fehérben zúdítja kapura sistergős lövéseit, az eredményességünk hatékonyságának is jót tesz. Az eddigi 23 Erste Liga-meccsén elért 16 pontja mellé jöhetnek a továbbiak. Magas célokat tűztünk ki, és ennek elérésére alkalmas csapatot építünk – áll a GYHK közleményében.

A GYHK kerete

Kapus: Jordon Cooke.
Hátvédek: Igor Bobcek, Ferencz-Csibi Róbert, Góga Attila, Timur Raszulov, Fejes Nándor (MAC Újbuda), Mitch Jones.
Csatárok: Csergő Hunor, Péter Zsolt, Szabó Pál Krisztián (Hydro-Fehérvár AV19), Szigeti Ákos (MAC Újbuda), Silló Arnold (Dunaújvárosi Acélbikák), Eric Neiley (Atlanta Gladiators), Sára Tibor, Bíró Gergő (Brassói Corona), Mark Matheson (Nottingham Panthers), Barabás László.
Vezetőedző: Malcolm Cameron.

Távoztak: Antal Zsombor (csatár), Orbán Szilárd (hátvéd).

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.