Már nem Gálhidi az edző

69

Tizennégy forduló után mindössze kilenc pontot tudott összegyűjteni a Székelyudvarhelyi FC harmadik ligás labdarúgócsapata, amellyel a kiesést jelentő 13. helyen állnak. Változásokra szánták el magukat az SZFC vezetői, és megköszönték a vezetőedző eddigi tevékenységét.

Gálhidi nem tudta „megváltani” a világot Székelyudvarhelyen

Edző nélkül maradt, igaz, csak átmenetileg, a Szé­kely­udvarhelyi FC harmadik ligás labdarúgócsapata, amelynek vezetősége menesztette posztjáról Gálhidi Györgyöt. A 63 esztendős szakembert még júliusban nevezték ki a csapat vezetőedzőjének, amellyel a cél az volt, hogy stabil középcsapatot alakítson ki. Ezen cél elérésében nehézséget okozott neki, hogy későre alakulat ki a keret, továbbá az egész őszi idény során sérülések hátráltatták.
Ennek ellenére felejthető eredményeket ért el az SZFC-vel. Mindössze három meccset sikerült megnyernie, egyik a klubrekordnak számító 14–0 volt a Galaci Metalosport ellen. A többi 11 összecsapáson vereség vereséget követett. Helyettesítője még nincs meg, de a klub elnöke, Berkeczi Attila, elmondása szerint belföldi, illetve külföldi trénerekkel is tárgyalásban állnak.
– Megköszöntük neki az együttműködést, barátilag váltunk el egymástól. Utódlásáról a héten születik döntés, több szakemberrel tárgyalunk, külföldivel és belföldivel egyaránt – mondta Berkeczi Attila, az SZFC elnöke a csapat honlapjának.
Ami a 63 esztendős Gálhidi Györgyöt illeti, nem maradt sokáig munka nélkül, hiszen a magyarországi NB II. 18. helyén álló Budafoki MTE új vezetőedzője lett a Nemzeti Sport információi szerint.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek