Már harmadik az Inter

44

Egy helyet előrelépve már harmadik a Gyergyószentmiklósi Inter a teremlabdarúgó-bajnokság második vonalában, így közelebb került a rájátszáshoz. Sorsa viszont az utolsó Buzãuban megrendezendő teremtornán dől el. A Csíkszeredai Imperial Wet veretlen maradt.

Megőrizte veretlenségét a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapata a román bajnokság második vonalában, miután a hétvégén Gyer­gyó­szár­hegyen rendezett páros forduló alkalmával mindkét mérkőzését megnyerte. Előbb a Buzăut verte majd, a rendező Gyergyó­szentmiklósi Intert.
A gyergyói csapat viszont behúzta első meccsét a Ceahlăullal szemben, aminek köszönhetően pontszámban beérte és jobb gólarányának köszönhetően meg is előzte a Buzăut. Az utolsó körmérkőzéses tornát Buzăuban rendezik, ami után eldől, mely négy alakulat jut be a rájátszásba. Az Internek erre van esélye, de két nehéz meccse lesz hiszen a házigazdák mellett a Galaccal játszanak.
Eredmények: 15. forduló: Brassói Blue Angel – Segesvári Pro-Tineret 8–12, Gyergyószentmiklósi Inter – Ceahlăul Piatra Neamț 6–1, Bukovina Vicov – Galaci United II. 2–5, Luceafărul Buzău – Csíkszeredai Imperial Wet 4–6, Brassói Coltea – Fortius 2014 7–3; 16. forduló: Galac II. – Buzău 7–5, Ceahlăul – Coltea 1–6, Segesvár – Vicov 6–6, Fortius – Blue Angel 9–0, Gyergyószentmiklós – Csíkszereda 1–4. Az élmezőny: 1. Csíkszereda 48 pont, 2. Galac II. 32, 3. Gyergyószentmiklós 28, 4. Buzău 28, 5. Coltea 25.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.