Már csak ezen a héten pályázhatnak

MOL Tehetségtámogató Program

190

Legkésőbb szombaton postázhatják el pályázatukat a Közösségért Alapítványnak azok az általános és középiskolás diákok, akik sport vagy művészet terén kiemelkedően teljesítenek. A korábbi évekhez mérten sokkal több pénz, 560 ezer lej talál „gazdára”, a támogatást pedig eszközbeszerzésre, utazási költségek fedezésére fordíthatják.

A nyertesek méltatása. Elsősorban a szülők zsebén segítenek Fotó: László F. Csaba / Archív

Közeleg a pályázási határideje a Közösségért Alapítvány idei, immár 13. alkalommal meghirdetett tehetségtámogató programjának: június 16., szombat az utolsó nap, amelyen még elfogadják a postai bélyegző dátumát, a később elküldött levelekkel már nem számolnak.
Mint arról korábban beszámoltunk, a MOL Románia által finanszírozott program jóvoltából 220 ezer lejt sportolóknak, 200 ezer lejt művészeti tevékenységet kifejtő diákoknak, további 140 ezer lejt pedig korábban már támogatott, de a 18. évüket meghaladott személyeknek ítélnek. Tavaly 350 ezer lejt osztottak szét, az idei 560 ezer lej pedig visszaigazolása a program sikerének.
A támogatás értékét csakis a sport vagy a művészeti tevékenység kifejtését elősegítő eszközök beszerzésére, továbbá kiszállások fedezésére költhetik. Egyénileg és csapatban is lehet pályázni, pályázónként legfeljebb 10 ezer lejért. A 13 év során több mint 3 millió lejjel támogatták a fiatal tehetségeket.
Bővebb információkat a www.pentrucomunitate.ro honlapon találnak, innen letölthetők a formanyomtatványok és részletes pályázati útmutatót is találnak.

Kovács Hont Imre

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek