Magyarországon álltak dobogóra

26

Magyarországon álltak rajthoz a hétvégén a Tusnad Cycling Team kerékpárosai, a Bonyhád környékén rendezett viadalon többen is dobogós helyen zártak a csíki csapatból. Az U23-as korosztályban TCT-siker született.

Bonyhád adott otthont az elmúlt hétvégén a magyar kerékpáros idényt nyitó versenynek, melyen rajthoz álltak a Tusnad Cycling Team sportolói is. Románia egyetlen kontinentális kerékpárcsapata sikerekkel zárta a magyar szezonnyitót.
Az U23-as kategóriában az idén a Tusnad Cycling Team-hez szerződött Emil Dima igazolta az utóbbi időben mutatott remek teljesítményét (megnyerte a Nagy Sándor Körversenyt) és győzött a korosztályában, másodiként csapattársa, Andrei Barbu ért célba. Az Elite korcsoportban Novák Károly Eduárd a negyedik helyen végzett, miután tagja volt egy 80 kilométeres szökésnek.
Az ifi sportolók közül Novák Edvárd az egyéni időfutamon a harmadik-, az országúti versenyen pedig a negyedik helyen zárt az U13-as kategóriában, az országúti viadalon pedig Szekeres Árpád is dobogóra állt.
„A csapat stratégiája, hogy az ifjúsági és gyerek korosztályú sportolókra is hangsúlyt fektessen, ennek gyümölcsei pedig folyamatosan érnek be. Büszkék vagyunk az ifjúsági sportolók teljesítményére is, hiszen ők jelentik a jövőt a sportágban. A bonyhádi eredmények is igazolják, hogy az ifjúsági nevelésünk jó úton halad” – mondta a viadalt követően Novák Károly Eduárd, a TCT vezetője.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.