Magabiztos győzelem Déván: Élen telel az Imperial Wet

45

Az év utolsó mérkőzésén fölényes győzelmet könyvelt el a Csíkszeredai Imperial Wet a Dévai Autobergamo otthonában. Az újabb három pontnak köszönhetően a csíki csapat játékosai az első helyről mehetnek el „telelni”. Az FK Székelyudvarhelynek nem jött össze a bravúr.

A kötelező győzelmet behúzta az Imperial                                                                          Fotó: Pál Zoltán / Archív

Zárult a teremlabdarúgó-bajnokság őszi idénye a 12. forduló mérkőzéseivel. Mindkét megyei csapat pályára lépett, felemás eredményeket elérve.

Egy félidőt bírták
Az FK Székelyudvarhely az elmúlt három idényben ezüstérmet szerző Galaci Unitedet fogadta. A Mánya Szabolcs által vezényelt udvarhelyi csapat az első félidőben még tartani tudta a lépést a galaciakkal szemben, és csak 2–1-es hátrányban voltak. Igaz, a vendégek mezőnyfölényben játszottak végig. A második félidőben végül kijött a két alakulat közti különbség és hatgólos sikert könyveltek el.

Érvényesített papírforma
A Cosmin Gherman által vezényelt csíki csapatnak – bár már az első perceket uralta – nem sikerült gólt szerezni. Ami késett, nem múlott. A félidő közepéhez érkezve szűk másfél perc alatt hármat is sikerült gurítani Prsic, Küsmödi, illetve Savio révén. Innentől kezdve nyugodtan lehetett játszani, hiszen a győzelem már zsebben volt. A csíkiak a szünet után újabb nagyon gyors gólt szereztek Rakics révén és innen már végleg könnyedebb focit lehetett játszani. A 30. perc környékén 1-1 gól született, ám a legszebb találat az utolsó másodpercekre maradt, amikor az Imperial játékosai végletekig kijátszottak egy akciót, és Matei Cristiannak csak annyi dolga volt, hogy a gólvonalról be kellett rúgja. Meg is tette, ezzel lezárva a mérkőzést.
Eredmények, 12. forduló: FK Székelyudvarhely – Galaci United 2–8 (1–2) /Bíró (4., 31.), illetve Lașcu (4, 39.), Obadă (7.), Cireș (26., 36.), Crăciun (26.), Burdujel (28.), Fl. Ignat (32.)/; Dévai Autobergamo – Csíkszeredai Imperial Wet 1–6 (0–3) /Toader (30.), illetve Prsic (7.), Küsmödi (8.), Savio (9.), Rakics (21.), Covaci (29.), Matei Cr. (40.)/.
Az Imperial felállítása: Lopez (Paltán) – Küsmödi, Andre Luiz, Savio, Matei Cr., Prsic, Tankó, Panzaru, Matei R., Covaci, Iszlai, Hadnagy, Rakics.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek