Ma véglegesíthetik

95

Múlt csütörtökön késő estig tartó tárgyalást követően ideiglenes szerződést kötött a megyei tanács a Multipland Kft.-vel arra a 14 útcsoportosításra, amelyeken az óvások miatt elhúzódott a procedúra. Amennyiben máig nem lesz újabb óvás, véglegesítik a szerződéseket.

Bőven van dolga a tanács karbantartó gépének. El vannak havazva Fotó: HMT Sajtószolgálat

December 15-től kezdődően minden megyei útra érvényes szerződése van a megyei tanácsnak. Az ideiglenes és végleges szerződések ugyanazt tartalmazzák, és ugyanúgy kell teljesítsen a cég. Az ideiglenes szerződések oka, hogy az újraértékelést követően az óvási időszak csak mára járt le, de a 21 megyei útcsoportosítás közül 14 esetében a fellebbezések miatt még nem volt érvényes téli karbantartási szerződés a múlt hét végére.
A megyei utak téli karbantartására vonatkozó közbeszerzést még májusban elindította a megyei tanács. 14 tétel esetében óvást nyújtott be a székelyudvarhelyi Multipland Kft., a fellebbezéseknek pedig helyt is adtak, és ez a cég került ki nyertesnek. Ezt az eredményt viszont az első helyről lecsúszók óvták meg, így a közbeszerzési huzavona még mindig tart. A kép mára tisztulhat le.
A megyei tanács sajtószolgálata emlékeztet: a megyei utak állapotával kapcsolatban továbbra is hívható a diszpécserszolgálat a 0266–207774-es sürgősségi számon.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek