Ma már akár férjet is lehet venni

66

Előfordul, hogy találkozunk vicces kiírásokkal a lépcsőházakban, nevetünk egy jót és annyi, hiszen ezek csak a szomszédok egymásnak szóló üzenetei. Bosszantóbb, amikor vendéglátóegységek reklámtábláin, kínálatain találkozunk elírással, helytelen szöveggel. Úgy gondolom, nem túl nagy elvárás, hogy olyasmit tegyenek közszemlére, ami érthető, olvasható és helyes.
De az is elég gyakori, amikor a boltok polcain találkozunk szó szerint röhejes szövegekkel. Ilyen például az édes kristálycukor vagy a több ízben kapható mákos bejgli. A babonapehely esetében csupán egy betűt írtak el, mégis elég nagy marhaság lett belőle. Ha valaki nem tudná, szögletes kerek asztalt is lehet vásárolni, s ez azért jó, mert lehet az asztal sarkára ülni, de mégsem kell tartani attól, hogy ez szerencsétlenséget okoz, hiszen kerek asztalról van szó. A férfi kiárusítás azoknak kedvez, akik éppen partnert keresnek, jó lehetőség, hogy leárazva hozzájussanak a megfelelő férjhez, élettárshoz, szeretőhöz. Arra, hogy a Tibi ízű tejcsokoládé milyen is lehet, gondolni sem merek, de azon már eltöprengtem, hogy a sertés csontos csirkemell vajon mi is lehet.
A lényeg az, hogy mindent lehet kapni, olyasmiket is, amit nem is gondolna az ember. A minap például magokat vásároltam veteményezéshez, és valami érdekességre bukkantam. Az egyik a csomagolásán sárgadinnyét mutat, de a felirat teljesen mást állít: azt írja – ananász. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebből mi lesz, lehet, hogy ananász ízű dinnye, vagy fordítva. Azt hiszem, így is, úgy is jól jártam.

Lázár Hajnal

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek