Ma lehet belépőt váltani

Új játékosok az FK Csíkszeredánál

79

Ma délután lehet megvásárolni a belépőket az FK Csíkszereda – U Craiova Románia-kupa negyeddöntő mérkőzésre. Az Erőss Zsolt Aréna jegypénztára 15 órakor nyit, kérdés, hogy mennyi idő alatt fogynak el a belépőjegyek. Az idényre megvásárolt bérletek érvényesek a február 28-i találkozóra. Hat új játékos is csatlakozott az FK Csíkszeredához a téli szünetben.

Valentin Suciu hat új játékost, köztük két szerbet épített be a keretbe Fotó: FK Csíkszereda

Ma árusítja az FK Csíkszereda a csapat U Craiova elleni, február 28-i, Ro­mánia-kupa-mérkőzésre szóló be­lépőket. A klub közleménye szerint az idény elején megvásárolt bérletek érvényesek lesznek a találkozóra, ugyanakkor a szintén a szezon elején meghirdetett szülő + gyermek kedvezmény a Románia-kupa negyeddöntőjén nem lesz érvényes. Két típusú belépőjegyet lehet majd vásárolni, az új lelátóra 25 lej lesz egy jegy, míg a régi lelátóra 15 lejbe kerül a belépő. A klub felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy egy személynek legtöbb négy belépőt adnak majd a jegypénztárban. A jegyeket a csíkszeredai Erőss Zsolt Aréna jegypénztárában lehet megvásárolni, amely ma 15 és 17 óra között tart nyitva, ám amennyiben a jegyek hamar elfogynak, úgy a kassza az utolsó belépő kiadását követően bezár.
Az FK Csíkszereda – U Craiova Románia-kupa-negyeddöntőt február 28-án este nyolc órától rendezik, a találkozót a tervek szerint a Digi Sport, a Telekom Sport és a Look TV is élőben közvetíti.

Új érkezők
Az FK Csíkszereda immár tíz napja hazai környezetben készül a jövő heti U Craiova elleni mérkőzésre, február elején viszont két hetet Törökországban edzett a csapat. „Mindenképp pozitívumként értékelném a felkészülésünket, főleg ami a törökországi edzőtábort illeti, hiszen nagyon jó minőségű pályákon tudtunk edzeni. Annak ellenére, hogy az esős időszakban voltunk Törökországban, mi nagyon jó időt kaptunk el, és mindössze egy edzést nem tudtunk megtartani az időjárás miatt. Úgy gondolom, hogy nagyon nehéz időszakon vannak túl a fiúk, napi két edzést tartottunk, játszottunk öt mérkőzést és megpróbáltunk minél keményebb ellenfeleket találni, ez sikerült is” – nyilatkozta a klub honlapján Valentin Suciu. Az FK edzője hozzátette, a törökországi edzőtáborozás alatt lejátszott meccseken a vereségeket nem élték meg kudarcként. „A felkészülési időszakban az eredmény annyira nem érdekel. Gondoljunk csak bele, hogy mikor délelőtt van egy kemény edzés, akkor délután nagy elvárásaid nem lehetnek, főleg egy első osztályú csapat ellen. Én mindig igyekszem keményebb ellenfeleket keresni, mert ott látszanak igazán a hibáink és ott tudjuk kijavítani a tévedéseket, mivel a játékosok is ott érzik ezt jobban, mivel az ellenfél minden apró hibát jobban kihasznál. Ha, az ottani meccsekre visszagondolok, az utolsó kivételével, minden meccsünk apró tévedéseken ment el, de amennyiben mi az eredményre hajtottunk volna, akkor biztos nem hajtok végre annyi cserét, de ennek semmi értelmét nem látom, hisz akkor a többi játékost miért vinnénk el? 28 játékossal indultunk útnak, de sajnos Györgyi Arthur és Soufiane Jebari sérülés miatt hamarabb haza kellett jöjjön, voltak még kisebb sérülések, de összeségében jól zártuk az edzőtábort.”
Több focis is próbajátékon volt az FK Csíkszeredánál, közülük hatan csatlakoztak a kerethez. „Nemes Milán bal oldali védő, Pap Norbert szintén bal oldali védő, ők maradnak. Az ifik közül Aszalós Richárdra számítunk jobb oldali védőként, a középpályára érkezett a szerb Nikola Pantovic, a védelembe középhátvédnek szintén érkezett egy szerb játékos, Slobodan Lalic. A kapuba érkezett egy fiatal hálóőr, Papp Zsombor, rajtuk kívül több játékost is kipróbáltunk az akadémiáról, például Casiadi Bakó Somát, Máthis Mátyást és Simó Csongort is, akik ha továbbra is azon az úton haladnak, amelyen jelenleg vannak, akkor hamarosan ők is a felnőttcsapat ajtaján kopogtathatnak” – tette hozzá Valentin Suciu. Az edző hozzátette, egy-két nagyon jó minőségű játékost még elbírna a csapat. Ugyanakkor megjegyezte, nincsenek keretgondjai, mert minden poszton van legalább két, sőt van olyan poszt is, ahol három játékosuk van. „Remélem, hogy az új játékosok reálisan tudnak majd segíteni a csapatnak” – mondta Suciu.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek