Ma még aláírhatunk

Több az aláírás, erősödik a szervezet

76

Több mint 5600 aláírást sikerült összegyűjtenie a székely­ud­varhelyi RMDSZ-nek, ezzel meghaladta a kitűzött célt és megtörte a korábbi évek kedvezőtlen statisztikáját. Országos szinten egyébként meghaladták a 300 ezer aláírást is, tehát bőven túlteljesítette a szövetség az EP-listához szükséges 200 ezret.

Jól dolgoztak a fiatalok. Elérték, túllépték a kitűzött célt Fotó: Udvarhelyszéki RMDS

Összesítette a hét elején a székelyudvarhelyi városi szervezet az európai parlamenti választásokon való induláshoz szükséges támogató íveket. 5000 aláírás összegyűjtését tűzték ki célul, és ezt máris sikerült 10 százalékkal túlszárnyalni – közölte Derzsi László elnök.
– Megdőlni látszik az elmúlt időszak kedvezőtlen statisztikája, több ezer aláírással sikerült túlszárnyalni a korábbi években elért átlagos mennyiséget. Ez az aláírásgyűjtési időszak is azt mutatja számunkra, hogy megerősödött szervezettel tudjuk folytatni a munkát – mondta Derzsi.
A városi szervezet elnöke köszönetet mondott mindenkinek, aki közreműködött az aláírásgyűjtésben, külön kiemelte az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács (UIET) csapatának és önkénteseinek hatékony munkáját. Felhívta ugyanakkor arra is a figyelmet, hogy ma még bárki aláírhatja a támogatói listát, erre Székelyudvarhelyen az RMDSZ irodájában, a Városháza tér 5. szám alatt, a Városháza második emeletén van lehetőség.

Feltétel teljesítve

Az RMDSZ országos szinten egyébként több mint 300 ezer támogató aláírást gyűjtött már össze. Mint honlapjukon fogalmaznak: erre a kétezres évek eleje óta nem volt példa.

Asztalos Ágnes

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek