Lépést tartani Lénárdfalvával

Nyerni kell

25

Fordulót rendeznek a labdarúgó harmadik ligában, melynek V-ös csoportjában az FK Csíkszereda, illetve a Székelyudvarhelyi FC is pályára lép a hétvégén. Az FK hazai pályán a Szászhermányt fogadja, míg az SZFC Tordán vendégeskedik.

A12. forduló mérkőzéseivel folytatódnak a labdarúgó harmadik liga küzdelmei, amelyben mind az FK Csíkszereda, mind a Székelyudvarhelyi FC érdekelt az V-ös csoportban. Az FK Csíkszereda a Nagybányai Minaurral kétpontos hátránnyal áll a Lénárdfalva mögött. A Valentin Suciu által felkészített csíkiaknak mindenképp győzniük kell hazai pályán Szászhermány ellen. A felek már egyszer találkoztak hivatalos meccsen az idén, amikor a csíki csapat idegenben nyert két góllal a Román Kupa harmadik fordulójában. Ezúttal hazai pályán kéne nyerni.
Nem megy túl jól a Székely­udvarhelyi FC szekere az idei bajnokságban sem. A csapat 11 forduló alatt mindössze 9 pontot termelt, és ugyan nincsenek még kieső helyen, de igencsak rezeg a léc. Ráadásul most egy masszív középcsapat, a Tordai Arieșul vendégei lesznek. Kellenek a pontok, de nagyon.
Mind az FK Csíkszereda – Szászhermányi AFC, mind a Tordai Arieșul – Székelyudvarhelyi FC találkozót pénteken 14 órától rendezik.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek