Lengyel fellépés

48

A Sic Zenekar Egyesület keretén belül működő Ter­ra Siculorum székely rock­zenekar sikeresen részt vett 2018. augusztus 17–19. között a len­gyel­országi Cieszanów Rock Festiwal 2018 nevű rendezvényen, ahol méltó módon képviselte Székelyföldet.
Mivel Cieszanów település Farkaslaka község testvértelepülése, a jövőbeni kapcsolatoknak egyik tartópillérévé válhat, hogy a Terra Siculorum székely rockzenekar sikeresen fellépett az ottani országos kaliberű rendezvényen. Jó élmény volt részese lenni e fesztiválnak, amely a zenekar számára is építő jelleggel bírt.

Nagy Magyari Zoltán elnök, Sic Zenekar Egyesület, Farkaslaka

A Hargita Megye Tanácsához benyújtott sikeres pályázat nélkül nem valósulhatott volna meg a zenekar kiutazása Lengyelországba, épp ezért szeretnénk ezúton is megköszönni a támogatást, annak reményében, hogy a jövőben is sikeres partnerei lehetünk Hargita Megye Tanácsának.
Levélbontás oldalunkon az írásokat, leveleket szerzőik előzetes hoz­zá­járulása nélkül, mondanivalójuk tiszteletben tartásával, esetenként rövidítve jelentetjük meg. Az itt megjelent vélemények nem feltétlenül azonosak a szerkesztőségével.
Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek