Lendületben a honosítási karaván

55

Folytatódik az Eurotrans Alapítvány magyar állampolgársággal kapcsolatos ügyintézési karavánja. A héten csíki, gyergyói és udvarhelyszéki településekre is kiszállnak.

Ezen a héten is leadhatják az érdekeltek a honosítással kapcsolatos irataikat az Eurotrans Alapítvány munkatársainak. A meghirdetett Hargita megyei helyszíneken a szükséges iratcsomó összeállításában, fényképezésben és fordításban is segítenek majd, valamint bármilyen honosítással kapcsolatos kérdést megválaszolnak.
A csíkszentmiklósi közbirtokosságnál és a csíkszépvízi polgármesteri hivatalban a mai nap folyamán lehet jelentkezni délelőtt 11 és 13 óra között, az udvarhelyszéki Siménfalva Polgármesteri Hivatalában szerdán (január 24-én) 10 és 14 óra között várják az érdeklődőket, ugyanakkor Parajdon jövő hét szerdán (január 31-én) 10 és 14 óra között fogadják a lakosokat. Gyergyóditró Polgármesteri Hivatalában holnap (január 23-án) délután 14 órakor lehet érdeklődni, a gyergyóremetei hivatalban pedig csütörtökön (január 25-én) délután 14 órakor biztosítanak ingyenes ügyfélszolgálatot, és nyújtanak segítséget a honosítási kérelem benyújtásában, anyakönyvezésben, választási regisztrációban, valamint az új típusú személyigazolvány igénylésével kapcsolatban is.

HN-információ

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.