Lemondott a színházigazgató

95

Beadta felmondását a gyergyó­szentmiklósi Figura Stúdió Színház igazgatója, Czegő Csongor. A felmondólevelet először el kell fogadnia a képviselő-testületnek, majd csak ezt követően hirdethetik meg az állást.

Czegő Csongor. Később számol be felmondásának okáról Fotó: Archív
Czegő Csongor. Később számol be felmondásának okáról Fotó: Archív

Távozik a Figura Stúdió Színház éléről Czegő Cson­gor igazgató, aki meg­ke­resésünkre mindössze annyit mondott, döntésének részleteiről a ké­sőbbiekben tájékoztat. Ma­da­ras Szi­dónia, a városháza szóvivője lapunk kérdésére válaszolva megjegyezte, a felmondólevél már megérkezett, személyes egyeztetés azonban még nem volt, erre vélhetően a napokban kerül sor.
Az ilyenkor megszokott proce­durális folyamattal kapcsolatban rámutatott: mivel vezetői beosztásról beszélünk, 30 nap az igazgató ledolgozandó ideje, az állás meghirdetéséhez pedig mindeközben a képviselő-testületnek is el kell fogadnia a felmondást.
Jelenleg Gyergyószent­mikló­son két intézmény is vezető nélkül folytatja tevékenységét, ugyanis – mint arról korábban beszámoltunk – március 27-én a Városi Könyvtár igazgatója, Keresztes Csongor is távozott posztjáról. Az intézmény élére ideiglenesen a könyvtár munkatársát, Poráczki Juditot nevezték ki, aki azonban legfeljebb 120 napig töltheti be ezt a pozíciót. A könyvtár ügyvezetői állását a napokban hirdette meg a városháza, a jelentkezési ügycsomót és a jelentkező elképzeléseit tartalmazó esszét május 27-ig várják. Madaras Szidónia ezzel kapcsolatban hangsúlyozta: fontos, hogy a jelentkezőnek vezetői tapasztalata legyen.
A gyergyószentmiklósi városházán egyébként több álláslehetőség is van: a Humánerőforrás és Bérelszámolási, valamint a Pályázatok és Fejlesztések szakirodára, a szociális osztályra és a lakossági nyilvántartó irodába is állást hirdet az önkormányzat, a jelentkezési határidő május 17. Emellett – május 13-i határidővel – gépjárművezetői munkakörbe is állást hirdetnek.
Bővebb információk a város honlapján, a 0266–364494-es telefonszám 4-es mellékén vagy a human.eroforras@gyergyoszentmiklos.ro e-mail címen kaphatók.

Kertész László

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek