vasárnap, november 29, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Lelki nap orvosoknak: Megerősödni a hivatástudatban

Október 26-án lelki napot tartanak orvosoknak a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház szervezésében Csíksomlyón, a Jakab Antal Házban. A rendezvényen a hivatástudat témáját járják körbe, lelki feltöltődést nyújtva a résztvevőknek.

Az orvosoknak amellett, hogy szakmai képzéseken és konferenciákon vesznek részt, a lelki életükkel is foglalkozniuk kell, lelki támaszra, feltöltődésre is szükségük van, hogy megerősödhessenek hivatástudatukban – közölte lapunk érdeklődésére
dr. Szilveszter Attila, aki ortopédként és traumatológusként dolgozik a csíkszeredai kórházban.
A lelki napot Jakabos Barnabás jezsuita szerzetes és dr. Dósa Éva pszichiáter, pszichoterapeuta vezeti elmélkedések, beszélgetések, imameditációk révén, „Az én lelkem adom belétek és azt művelem veletek, hogy rendelkezéseim szerint éljetek” (Ezekiel 36,27) bibliai részt választva mottóként.
Az eseményre 40-50 résztvevőt várnak, a tavalyihoz hasonlóan.
– 30-an már jelentkeztek, ezek közül pedig többen a tavalyi lelki nap résztvevői is voltak, ami azt mutatja, hogy van igény az ilyen programokra és reméljük lesz még folytatás a jövőben is – hangsúlyozta dr. Szilveszter Attila.
A részvételi díj 50 lej, amely az ebédet is tartalmazza. Jelentkezni október 21-ig lehet a 0744–909835 vagy a 0740–412216-os telefonszámok valamelyikén.

Barabás Emőke

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb