Lehet-e megbízható egy külföldi munkaközvetítő?

155

Egyre gyakrabban lehet olyan cégekkel és ügynökségekkel találkozni, akik külföldi munkát hirdetnek, ajánlanak vagy közvetítenek. Sok esetben pont jókor jelentkezik egy ilyen ajánlat, hiszen a munkanélküliség arra készteti az embert, hogy azonnal lépjen és mielőbb újra munkába álljon.
A nyugat-európai álláslehetőségek leginkább anyagi vonzatuk miatt kecsegtetők, hiszen az országon belüli bérekhez viszonyítva lényegesen magasabbak. Ez a különbség sokszor villámgyors döntésre készteti az embert, aki azonnal elfogadja egy ügynökség feltételeit, a mielőbbi anyagi biztonság megteremtése érdekében.
De mire lehet számítani külföldön? Elsősorban a munka típusa számít leginkább. A mezőgazdaságban például, nem mindegy, hogy milyen munkakörülmények várják a jelentkezőket. Legtöbb esetben a nyugati termelők korszerű épületekben, melegházakban és csarnokokban tevékenykednek, azonban ez nem minden vállalat esetében igaz.
A kiutazás körüli izgalmak mellett sokszor elfelejti az ember, hogy egy idegen országban milyen fontos a biztonság, a jó szállás és egy hazai csapat támogatása. A csalók sok esetben kihasználják a kezdeti lelkesedést és ígéretekkel biztatják a munkára vállalkozókat, kiutazásuk után pedig magukra hagyják.
Az ehhez hasonló tapasztalatok miatt egyre nehezebb megteremteni a kapcsolatot a jó munkaadók és jó munkavállalók között. A Holland Contracting is ezt a nehéz feladatot teljesíti nap mint nap. Az ügynökség kizárólag Hollandiába közvetít munkát, virágkertészet és mezőgazdaság területén.
Közvetítőként, számukra egyik legfontosabb szempont mindkét fél elégedettsége és a hosszú távú kapcsolatok kialakítása. Éppen ezért itt ingyenes az iratkozás, kiutazás után pedig gondoskodnak a szállásról és egészségügyi biztosításról. Az eddigi visszajelzések alapján, a külföldi munkavállalók számára, a legnagyobb támaszt Hollandiá­ban a román és magyar nyelven egyaránt beszélő konzultánsok jelenléte és segítsége jelentette.
A Holland Contracting magyar nyelven beszélő képviselői minden érdeklődőt örömmel fogadnak Marosvásárhelyen a Bolyai utca 1/A szám alatt, illetve lehet jelentkezni a 0770–764901-es telefonszámon vagy a www.hollandcontracting.ro weboldalon is. (x)

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek