Legyőznék a címvédőt

Temesváron az Imperial Wet

41

Hétközben rendezik a teremlabdarúgó-bajnokság negyedik fordulójából elhalasztott Temesvári Informatica – Csíkszeredai Imperial Wet mérkőzést. A csíki csapat feltett szándéka, hogy meglepje a címvédőt, ám ehhez jó helyzetkihasználásra lesz szükség.

Le kell győzni a címvédőt is Fotó: Pál Zoltán

Temesváron lép pályára ma este a Csíkszeredai Imperial Wet alakulata, amely a bajnoki címvédő Informaticát lepné meg a teremlabdarúgó-bajnokság negyedik fordulójából elhalasztott mérkőzésen.
A hazai csapat még veretlen az idei kiírásban, és minden bizonnyal arra hajt, hogy a három pontot bezsebelve az első helyre ugorjon. Az eddigi öt lejátszott meccséből négyet megnyert és egy döntetlent könyvelt el.
Ezzel szemben a csíkiak az öt meccsükből eddig hármat megnyertek és kettőt elveszítettek. A legutóbbi két fordulóban viszont győztesen hagyták el a pályát, ami önbizalmat adhat a játékosoknak, még akkor is, ha nem a kiírás legjobb csapatait győzték le.
Azt viszont leszögezhetjük, hogy igazi kőkemény ütközetre van kilátás, amelyen nagyon oda kell figyeljenek a csíkiak a védekezésükre, és lehetőség szerint jól kell kihasználniuk az előttük adódó lehetőségeket.
– Nagyon kemény mérkőzésnek nézünk elébe, amelyen remélem sikerül megszereznünk a győzelmet. Kiegyenlített ütközetre számítok, ahol előzetesen 50-50 százalék esélyt látok. A győzelmünkhöz viszont az kell, hogy pragmatikus játékot mutassunk és jó arányban használjuk ki helyzeteinket – fogalmazott Cosmin Gherman, a csapat vezetőedzője.
A Temesvári Informatica – Csíkszereda Imperial Wet mérkőzést ma 18 órától rendezik.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek