Lakossági fórum tömbházfelújítás témában

Tájékoztatják az érintetteket

178

Lakossági fórumra hívja a felújításra kerülő tömbházak lakóit Gyergyószentmiklós Polgármesteri Hivatala. A munkálatok ütemtervéről és a témához kapcsolódó részletekről tájékoztatják majd az érintetteket.

Fotó: Lázár Hajnal

Gyergyószentmiklós Polgármesteri Hivatala lakossági fórumot hív össze tömbházfelújítási munkálatok témakörében. A találkozóra várják a tömbházrehabilitációs pályázat által érintett tömbházak lakóit: a Virág negyed 49-es tömbház E lépcsőháza, a 46-os, 49-es, 51-es tömbházak, a Bucsin negyed 18-as, 23-as, 24-es tömbházai, a Miron Cristea utca 8-as, valamint 9–11-es tömbházai és a Fejér Dávid utca 7-es tömbházának lakóit.
A fórumon a polgármesteri hivatal munkatársai beszámolnak majd a felújításra vonatkozó pályázatról, az ütemtervről, s minden egyéb tudnivalót közölnek az érintettekkel. A megbeszélés holnap 18 órától kezdődik a művelődési ház nagytermében.
Mint arról korábban beszámoltunk, tíz tömbház felújítására nyert támogatást a gyer­gyószentmiklósi önkormányzat, e hónap elején írták alá az erre vonatkozó támogatási szerződést. 14,6 millió lejt meghaladó beruházásról van szó, melynek kivitelezési határideje 2021 júniusa, s összesen 559 családot, azaz több mint kétezer lakost érint. 14,6 millió lejt meghaladó beruházásról van szó, melynek kivitelezési határideje 2021 júniusa, s összesen 559 családot, azaz több mint kétezer lakost érint. A munkálatok értékének 15 százalékát a város biztosítja, 25 százalékot a lakosok, a többi pedig uniós és kormánytámogatás.

Lázár Hajnal

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek