Küzdésért nem járt pont

Udvarhelyen nyert a Galac

23

Letudta első rájátszásbeli mérkőzését az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó-csapata, ám a tavalyi ezüstérmes Galaci United elvitte a pontokat. Küzdésből jelesre vizsgáztak az udvarhelyiek, de a bravúrt nem tudták elérni.

A teremlabdarúgó 1. Liga rájátszását hazai környezetben indította, a Futsal Klub Székelyudvarhely amely a Galaci Unitedet fogadta. A vendégek kezdtek jobban, Grigorașnak három nagy védést is be kellett mutatnia. Ezt kiegyensúlyozott játék követte. Mánya távoli bombáját ütötte ki a Duna-partiak brazil hálóőre. A 17. percben talált be az ellenlábas, amire a hátrányban lévő FK rögtön váltott: mezőnyjátékosra cserélte kapusát, a pihenőig nem sikerült az egyenlítés.
A második félidő Mánya helyzetével indult, a vendégek góljával folytatódott. A 27. perctől ismét a kapus nélküli játékot húzta meg Jakab Zoltán, két lehetőség kimaradt, a harmadik találatot jelentett: Csoma lövése a hálóban kötött ki (1–2). A hálóőr nélküli székelyudvarhelyi támadást használta ki az ellenlábas, gyorsan lőttek kettőt, 1–4-re módosították az állást a 30. percben.
Egy utolsó rohamot indított az FK és a 36. percben összejött a gólszerzés: Szécsi lőtt a bal alsóba. Megcsillant a remény a pontszerzésre, viszont nem hazai, hanem vendégtalálat jött, így vereség lett a vége.
Az FK szerdán 18 órától a második fordulóban a Dévai Auto­bergamónál lép pályára, míg a rájátszásban első meccsére készülő Csíkszeredai Imperial Wet a Dunărea Călărași-t fogadja szerdán 18.30 órától.
Eredmény: FK Székely­udvar­hely–Galaci United 2–5 (0–1)
/Csoma Alpár (28.), Szécsi Barna (36.), illetve Borges Kailon (17.), Andrian Lașcu (24.), Daniel Araujo (29., 30.), Andrei Crăciun (39.)/.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek