Közvetlen riválist fogadnak

62

A rájátszásba jutásért vívott harcában az utolsó szalmaszálak egyikébe kapaszkodhat a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapata, amely vasárnap rangadót játszik hazai pályán. A közvetlen rivális Dunãrea Cãlãraşi érkezik Csíkszeredába. Az FK Székelyudvarhely székelyföldi rangadót játszik Sepsiszentgyörgyön, amely csak nevében rangadó már.

Öt forduló maradt hátra a román teremlabdarúgó-bajnokság alapszakaszában, amelyből egyet még ebben a naptári évben letudnak a csapatok. Az év utolsó hivatalos bajnoki meccsén a 13 ponttal a hetedik helyen álló Csíkszeredai Imperial Wet a 19 pontos ötödik Dunărea Călărași-t látja vendégül vasárnap 18 órától.
Mint ismert, az odavágón a Călărași 5–3-as győzelmet aratott egy olyan mérkőzésen, amelyen nem voltak a legideálisabbak a körülmények a futsalra, hiszen a heves esőzésektől beázott a csarnok és vizes volt a pálya. Az azóta eltelt időben a csíki csapat, újonchoz méltóan, hullámzó játékot mutatott, akár egy-egy meccsen belül is. Ez végérvényesen igaz a legutóbbi mérkőzésre is, amikor Szőcs Loránd edző-játékos tanítványai a tavalyi ezüstérmes Galac otthonában az utolsó 10-15 percben nagyon jó játékot mutatva akár meglepetést is okozhatott volna.
Minden bizonnyal az edző-játékos a soron következő mérkőzés előtt ezen problémát kell kiküszö-
bölje, hogy győzelemmel búcsúzzon csapata ettől az esztendőtől. Stabil, kiegyensúlyozott, hullámzásoktól mentes meccsen ugyanis megvan a megfelelő erő a csíki csapatban, hogy le tudja győzni a Dunărea Călărași-t.
A két fordulóval ezelőtt veretlenségének búcsút intő FK Székelyudvarhely, ha ideiglenesen is, de listavezetőként várhatja a péntek este 18 órától sorra kerülő mérkőzését a Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal ellen, idegenben. A felek csatája valamikor rangadónak számított, és nemcsak székelyföldinek. Az idő teltével viszont ez semmissé lett, és ma már nem férhet kétség ahhoz, hogy az udvarhelyi csapaté lesz a három pont. A kérdés a különbség mértéke.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek