Közös gondolkodás és tervezés

Családos tábor Zeteváralján

21

Hivatás és elköteleződés a családban és a társadalomban mottóval tartja harmadik nyári táborát a Gyergyószentmiklósi Főesperesi Hivatal. A gyermekek és fiatalok után most a családosokat várják háromnapos programmal Zeteváraljára.

Családosoknak szóló programokkal várják a résztvevőket augusztus 30. – szeptember 1. között a Zeteváralján szervezett táborba. A főesperesi hivatal háromnapos rendezvénye a csapatmunka, a tapasztalatok megosztása, az összegzések és tervek mellett kirándulással és előadásokkal bővül. A plébánia életében aktívan részt vevő családok mellett várják mindazokat, akik ezután szeretnének bekapcsolódni, részei lenni a közösségnek.
Család és Istennel való kapcsolat címmel szombaton Portik-Hegyi Kelemen főesperes-plébános és György Balázs lelkész tartanak előadásokat, emellett a hivatás és az elköteleződés témája mindvégig szerepel a programok között. A résztvevőket lelkileg, szellemileg és közösségileg is segíti a közös gondolkodás és az együttlét, mondta el Portik-Hegyi Kelemen főesperes, majd hozzátette: ezeknek a táboroknak szociális vetületük is van, hiszen a különböző szervezetek, intézmények támogatásának köszönhetően azokat is fogadni tudják, akik nem engedhetnék meg maguknak, hogy táborozni induljanak.
A táborba csütörtök estig még várják családok jelentkezését a hegyi1957@yahoo.it címen.

Boncina-Székely Szidónia

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek