Közel volt a bajnokhoz az FK

42

Nem sikerült borítania az előzetes papírformát az FK Szé­kely­udvarhelynek a teremlabdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában a címvédő Temesvári Informatica ellen, bár közel voltak ehhez.

Könnyedén átlépte a Csíkszeredai Imperial Wet ellenfelét Fotó: László F. Csaba

Igazi rangadót vívott egymással tegnap este a Székelyudvarhelyi FK és a Temesvári Informatica Székelyudvarhelyen a teremlabdarúgó-bajnokságban. A meccset a hazaiak kezdték aktívabban, és ennek az ötödik percben meg is lett az eredménye, miután Hadnagy talált be. A folytatásban az FK átadta a kezdeményezést a vendégeknek, kontrákban bízva, de azok rendre elhaltak. A vendégek viszont szép lassan átvették a játék irányítását, és alig egy perc alatt kettőt is lőttek Grigoraș kapujába. A két gól között viszont Csoma hatalmas kapufát ért el. A félidő hátralevő részében az FK futott az egyenlítésért, ám sok hiba csúszott a játékukba, és a hajrában még egy gólt kaptak.
A második félidő a lehető legrosszabbul kezdődött Jakab Zoltán tanítványainak, hiszen már a 22. percben háromgólos hátrányba kerültek. Ekkor sikerült ritmust váltani. Futószalagon jöttek a helyzetek, a 25. és a 26. percben Hadnagy mesterhármast ért el, mínusz egyre hozva csapatát. Támadásban maradt az FK, de már jobban figyeltek a védekezésre a vendégek. Ennek pedig meg is lett az eredménye, hiszen a következő percek a bajnoki címvédőről szóltak. Előbb egy kontra végén szereztek gólt, hogy majd a 31. percben újfent háromgólos előnyre tegyenek szert. Ekkor időt kért Jakab Zoltán és változtatásra szánta el magát. A vészkapus megoldáshoz nyúlt, ami azonnal eredményre vezetett, miután a hétvégén a teqball világkupát megnyerő Szécsi Barna talált be. Újfent feldobta a hazai csapatot a gól. Előbb Kedei még mellé lőtt, hogy majd Csala távoli bombája zörögtesse meg a hálót. A gól után Jakab megint lehozta a kapusát, de a bánságiak jól védekeztek, hogy az utolsó másodpercekben betaláljanak, beállítva az 5–7-es végeredményt.
Ugyancsak tegnap este lépett pályára a Csíkszeredai Imperial Wet alakulata is, amely az eddig egy győzelemnél és három vereségnél tartó Futsal Poli Iași-t fogadta. A csíki csapat végül könnyed győzelmet aratott, az eredmény 3–0 lett.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek