Közel 10 ezer lej gyűlt

Jótékonysági est az autistákért

63

Múlt csütörtökön második alkalommal tartották meg a Szóljon a nóta az autista gyerekekért című jótékonysági nótaestet Csíkszeredában. A rendezvény tavaly 7000 lej bevételt hozott az AutHelp Egyesületnek, most közel 10 ezer lej gyűlt össze.

Ismét az autista gyermekekért szerveztek jótékonysági nótaestet Csíkszeredában, múlt csütörtökön. A rendhagyó kezdeményezés már tavaly nagy népszerűségnek örvendett, idén azonban felülmúlta az elvárásokat. Tamás Imola, az AutHelp Egyesület alapítója elmondta: közel 10 ezer lejt sikerült gyűjteniük.
– Tavaly 7000 lej bevételünk volt, a mostani összeg várakozáson felüli. Nagyon sok visszajelzést kaptunk a közönségtől, telt ház volt a Szakszervezetek Művelődési Házában – számolt be Tamás Imola, megjegyezve azt is, hogy nemcsak Csíkszeredából, hanem Hargita megye különböző részeiről is érkeztek nézők.
Azt is megtudtuk, hogy a kihelyezett adománygyűjtő dobozokba körülbelül 1500 lej került. A végösszeg a támogatói jegyekből állt össze. A bevételt a Puzzle Oktatási Központban dolgozók fizetésének kiegészítésére, és fejlesztői eszközök készítésére fordítja az alapítvány.

Keresztes Bea

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek