Köszönik a méhészek

19

A Hargita Megyei Méhészegyesület vezetősége köszönetet mond a VII. Csíkszéki Mézfesztivál támogatóinak.
Elsősorban köszönjük Hargita Megye Tanácsa elnökének, hogy a IX. Székelyföldi Megyenapok Őszi Vására keretén belül helyet kapott a Mézfesztivál is.
Köszönet a Csíkszéki Lovagrend tagjainak, akik szívvel-lélekkel, anyagilag és fizikailag támogatták a Mézfesztivál létrejöttét, oroszlánrészt vállalva a szervezésben, az óvodákban tartott ismertetések és mézkóstolók szétosztásában és nem utolsósorban azon méhészeknek, akik támogatták rendezvényünket. Mindezen intézmények és magánszemélyek támogatása nélkül a VII. Mézfesztivál nem jöhetett volna létre. Köszönet és tisztelet támogatóinknak, és reménykedünk, hogy jövőre is közös összefogással megszületik a VIII. Mézfesztivál.

Lázár Tibor, Csíkszereda

Köszönet Hargita Fejlesztési Ügynökségének, Hargita Megye Tanácsa vidékfejlesztési Egyesületének a pályázati úton való támogatást.
Levélbontás oldalunkon az írásokat, leveleket szerzőik előzetes hoz­zá­járulása nélkül, mondanivalójuk tiszteletben tartásával, esetenként rövidítve jelentetjük meg. Az itt megjelent vélemények nem feltétlenül azonosak a szerkesztőségével.
Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek