Kosárlabda után teremlabdarúgás

19

Két mérkőzés helyszíne lesz holnap a csíkszeredai Erőss Zsolt Aréna. Késő délután a kosárlabdázóké lesz a főszerep, este pedig a teremlabdarúgók lépnek pályára.

Két sportágban is mérkőzést rendeznek holnap a csíkszeredai Erőss Zsolt Arénában, mindkét összecsapás rangadónak ígérkezik. Izgalmakban biztos nem lesz hiány a közel ötórás maratoni sportrendezvényeken.
Délután öt órától a kosárlabdázóké lesz a főszerep, a hazai bajnokság C csoportjának 11. fordulójában a VSK Csíkszereda a Galaci Phoenix csapatát fogadja. A két gárda az idény folyamán a Duna parti városban már játszott egymás ellen, akkor a galaciak 110:59 arányban győztek, és azóta is őrzik hazai veretlenségüket, mi több, a csoport második helyén állnak. A VSK legutóbb kedden játszott, akkor Târgu Jiu csak a játékvezetők hathatós segítségével győzött Csíkszeredában.
Este fél nyolckor a teremlabdarúgók lépnek pályára a csíkszeredai sportcsarnokban, az 1. Liga 12. fordulójában az Imperial WET a Dunărea Călărași-t fogadja. A csíkiak a negyedik, a Duna partiak az ötödik helyen állnak, a két csapat között mindössze egy pont a különbség. Hazai siker esetén akár dobogós helyen is zárhatja a fordulót az Imperial Wet, igaz, ehhez a listavezető Dévának győznie kellene Temesváron. A 12. fordulóban az FK Székelyudvarhely hétfőn a Bucovina Vicov vendégeként szerepel.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.