Körvonalazódott a döntő

40

Madéfalva, illetve Csíkszent­györgy után a Gyergyószárhegyi Bás­tya is kvalifikálta magát a megye teremlabdarúgó-bajnokság döntőjébe. A kiírás szerint a három körzet első két helyezettje vesz részt ezen a tornán, amelyet március 3-án szerveznek meg.

Megvannak a megyei te­rem­labdarúgó-baj­nok­ság hatos döntőjének résztvevői, miután a Csík körzetiből már korábban kvalifikálódott Madéfalvához, illetve Csík­szent­györgyhöz csatlakozott két gyergyószéki alakulat is. A Gyer­gyó­szárhegyen megrendezett gyer­gyói tornán a házigazda Bástya, a Gyer­gyószentmiklósi Inter II., a Csík­csicsói Ezüstfenyő, illetve a Csík­szentmihályi Törekvés vett részt, amely végén a két gyergyószéki alakulat végzett az élen.
Az előzetes versenykiírás szerint a három régióra bontott előselejtező csoportokból az első két helyezett jut a megyei döntőbe. Udvarhelyszékről csak a Szé­kely­keresztúri Egyesülés, illetve a Szé­kely­udvarhelyi UH jelentkezett, így mindkét alakulat ott lesz a döntőben, függetlenül az egymás elleni eredményektől.
A megyei döntőt március 3-án rendezik a Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület tájékoztatása szerint. A rendezésre Szé­kely­ke­resz­túr, illetve Gyergyó­szár­hegy jelentkezett eddig.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek