Koronavírus: A megye legnagyobb pékségének több alkalmazottja is elkapta a betegséget

427

Koronavírussal diagnosztizálták a legnagyobb Hargita megyei pékség több alkalmazottját, a cég vezetősége Facebook-üzenetben biztosítja a vásárlókat arról, hogy minden kötelező biztonsági intézkedést megtettek az ügyben és az általuk forgalmazott termékek továbbra is biztonságban fogyaszthatók.

A Harmopan vezetősége hétfőn jelentette be Facebook-oldalán, hogy több alkalmazottja esetében pozitív lett a COVID-19 teszt. Azonnal tesztelték a velük kapcsolatba került többi alkalmazottat, a pékséget pedig fertőtlenítették. Emlékeztetnek ugyanakkor, hogy a cég az elsők között volt a megyében, amely bevezette boltjaiban a koronavírus-járvány megfékezését célzó óvintézkedéseket, és azóta is figyel ezek betartására.

A Hargita megyei prefektusi hivatal vasárnapi tájékoztatása értelmében 115-re emelkedett a megyében a koronavírus-fertőzöttek száma, miután 24 óra alatt tíz új esetet regisztráltak. A mai napi frissítéskor már csak két újabb igazolt esetet jelentett a kormányhivatal, így pillanatnyilag 117 a Hargita megyei megbetegedések száma.

Agerpres/HN-információ. 

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.