hétfő, november 30, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Könyvet Kommandóra!

A Székelyudvarhelyi Városi Könyvtár könyvgyűjtést szervez a leégett kommandói iskola könyvtára számára. Az adományokat munkanapokon reggel 8-tól este 7 óráig fogadják.

Balul kezdődött az év a Kovászna megyei kis faluban, Kommandón: január 9-én szinte teljesen porrá égett az iskola, odaveszett a tanoda könyvtárának állománya is. A tűzvész óta javában zajlik az épület elpusztult szárnyának újjáépítésére, a megrongálódott rész tatarozására az adománygyűjtés – az akcióhoz a székelyudvarhelyi könyvtár is csatlakozott.
– Könyvtárunk összeállított egy célzott könyvcsomagot, amely elsősorban ifjúsági könyveket tartalmaz, és amit közelebbről eljuttatunk az újjáépülő tanintézmény könyvtára számára. Ha Székelyudvarhelyről és környékéről szeretne bárki csatlakozni az akcióhoz ifjúsági könyvadományokkal, ezek összegyűjtését és eljuttatását Kommandóra megszervezzük és lebonyolítjuk – tájékoztatta lapunkat Szabó Károly, a könyvtár munkatársa. A könyvadományokat hétfőtől péntekig, reggel 8-tól 19 óráig várják a Székelyudvarhelyi Városi Könyvtárban. Az adományozással kapcsolatosan a 0266–218332-es telefonszámon lehet érdeklődni.

Lázár Emese

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb