Könnyedén nyert az Imperial

Nem volt kérdés

17

Már az első másodpercekben gólt szerzett a Csíkszeredai Imperial Wet csapata a Gloria Buzãu elleni bajnoki meccsen, majd a folytatásban kényük-kedvük szerint lőtték a gólokat. Simán hozták a kötelezőt.

Nem volt kérdéses, hogy ki nyeri a meccset Fotó: László F. Csaba

Nyeretlen csapatok meccsét rendezték tegnap este a román teremlabdarúgó-bajnokság második fordulójában, ahol a Csíkszeredai Imperial Wet az újonc SCM Gloria Buzăut fogadta. Az előzetes papírforma szerint a csíkiak voltak a mérkőzés toronymagas esélyesei, és ezt már rögtön az elején bizonyították. F. Matei gyakorlatilag a kezdő sípszót követő másodpercekben már betalált, hogy kis időre rá Alvaro bombagóljával már kettő legyen közte. Ekkor némi meglepetésre, a játék képével ellentétben a vendégek szépítettek, majd a kapufát is eltalálták. Ez jó figyelmeztető volt a hazaiaknak, akik megrázták magukat és a szünetig további öt gólt szerezve eldöntötték a találkozót is egyben.
A második félidőt már csak a kötelesség miatt is le kellett játszani, amely idő alatt a csíkiak javítottak a gólarányon, és végül 13–2-es győzelmet arattak.
A bajnokságban most egy közel kéthetes szünet áll be a válogatott kötelezettsége miatt, majd a hónap utolsó hétvégéjén folytatódik az. A csíkiak a következő játéknapon a Dunărea Călărași vendégei lesznek, majd október első hétvégéjén a bajnok Temesvár otthonában lépnek pályára. A legközelebbi hazai meccs az ötödik fordulóban lesz október 14-én, amikor a Futsal Poli Iași érkezik. Az FK Székelyudvarhely a következő körben a Bukovina Vicov csapatát látja vendégül, majd a Dévai Autobergamo rangadó lesz soron.
A bajnokságban két forduló után a Dévai Autobergamo, a Temesvári Informatica, a Galaci United és az FK Székelyudvarhely százszázalékos.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek