2020, december 3, csütörtök.
custom_html_banner1

Hirdetés

Könnyedén lépett tovább az FK

Amint az várható volt, az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó-csapata nagyon könnyen lépett tovább a Románia-kupa legjobb négy csapata közé, miután vasárnap este gálázott a Segesvári Pro Tineret otthonában.

Nagy verést mért a második ligás Segesvári Pro Tineretre az első liga élmezőnyébe tartozó FK Szé­kely­udvarhely a teremlabdarúgó Románia-kupa negyeddöntőjében. Az udvarhelyi csapat már az első támadásából megszerezte a vezetést, amelyet a szünetig további néggyel toldott meg.
A második félidőben sem engedtek ki Jakab Zoltán tanítványai, és sorozatban szerezték a gólokat. Az FK végül 14–1-re nyert.
A második liga 11. fordulójában a Csíkszeredai Imperial Wet 4–0-ra nyert a Fortius Buzău vendégeként, míg a Gyergyószentmiklósi Inter 6–2-es vereséget szenvedett a Brassói Colteától.
Eredmények: Románia-kupa, negyeddöntő: Segesvári Pro Tineret – FK Székelyudvarhely 1–14 (0–5); 2. Liga, 11. forduló: Fortius Buzău – Csíkszeredai Imperial Wet 0–4 (0–1), Brassói Coltea – Gyergyszentmiklósi Inter 6–2 (3–0).

Kapcsolódó cikkek:

14,239RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb