Könnyed győzelem

63

Hazai pályán aratott könnyed győ­zelmet vasárnap este a hazai te­rem­labdarúgó 1. Liga 7. fordulójában az FK Székelyudvarhely. A gárda hazai közönség előtt játszva kapott gól nélkül zárta a re­si­ca­bányaiak elleni meccset.

Remek játékának köszönhetően aratott győzelmet vasárnap hazai pályán a román teremlabdarúgó 1. Liga hetedik fordulójában az FK Székelyudvarhely. Jakab Zoltán tanítványai kapott gól nélkül zárták a Resicabányai Muncitorul elleni találkozót.
A találkozó előtt Benedek Árpád Csaba, Székelyudvarhely alpolgármestere érmeket és okleveleket adott át a helyi U19-es teremlabdarúgó-csapatnak: a gárda ugyanis megnyerte a korosztályos országos bajnokság 2014/2015-ös kiírását, ám a szakszövetség elmulasztotta a díjazást, és ezt pótolta az udvarhelyi önkormányzat.
A mérkőzést a hazaiak remekül kezdték, a 3. percben Szőcs egyéni akciót követően szerezte meg a vezetést, majd Szécsi duplázta meg az előnyt a 11. percben. Az FK végig irányítása alatt tartotta a meccset, több remek helyzetet is kialakított, igaz, a vendégek is eljutottak egyszer ziccerig, ám Klein nagyot védett. A hazaiak a szünet előtt lőttek egy kapufát, majd a pihenőt követően a 23. percben Szőcs duplázott, egy perccel később Szécsi is ezt tette, Kedei pedig a 28. percben beállította a végeredményt. Ugyan az utolsó tíz perc gól nélkül telt el, ám az FK focisai többször is alakítottak ki remek helyzetet, a vendégeknek nem sok beleszólásuk volt az eredmény kialakulásában.

Eredmények
Teremlabdarúgó 1. Liga, 7. forduló: FK Székelyudvarhely – Re­si­cabányai Muncitorul 5–0 (3–0) /Szőcs László (3., 23.), Szécsi (11., 24.), Kedei (28.)/, Dunărea Călăraşi – KSE Kézdivásárhely 4–0, Galactic Focşani – Marosvásárhelyi City’us 1–10, Kolozsvári Clujana – CSMS Iaşi 2–7. A Sepsiszentgyörgyi Spi­com szabadnapos volt, a Dévai Autobergamo – Concordia Chiaj­na találkozó lapzárta után ért véget, míg a Galaci United – Temesvári Informatica meccset holnap 18 órától rendezik.

HN-információ

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.