Komoly erősítés Gyergyóban

Amerikából érkezik az első új légiós

54

Gólerős, fiatal ám nagyszerű tapasztalattal rendelkező amerikai csatárt igazolt a Gyergyói HK jégkorongcsapata, ahol egyértelműen Erste Liga elsőségre pályázó keret van kialakulóban. Eric Neiley a nyolcadik játékosa a GYHK-nak.

Eric Neiley személyében gólvágó érkezik a piros-fehér mezesekhez

Megvan a Gyergyói HK jégkorongcsapatának első új légiósa az amerikai Eric Neiley személyében. A 28 esztendős csatár komoly erősítést jelenthet a piros-fehér mezeseknek. A csatár hét meccs erejéig az AHL-ben is pályára lépett, de karrierje nagy részét az ECHL-ben, illetve a brit élvonalban töltötte. Az elmúlt években, egy szezont leszámítva, rendre meccs/pont körüli átlagot tudott termelni, ami parádésnak mondható.
Neiley a nyolcadik bejelentett játékosa a GYHK-nak, Jordon Cooke, Timur Raszulov, Igor Bobcek, Góga Attila, Csergő Hunor, Péter Zsolt, Szabó Krisztián után.
„Eric Neiley az első új légiósunk! Észak-Amerikából, az ECHL-ből érkezik a Gyergyói Hoki Klub 2020–2021-es keretének első új légiósa. Eric Neiley a múlt szezonban az Atlanta Gladiators mezét és A betűjét viselte, 59 meccsen lépett pályára a bajnokság beszüntetéséig, és ezalatt 55 pontot termelt. A 180 cm magas, 28 éves, jobb kezes amerikai csatár a jobb szélen és centerként érzi jól magát, karrierjének legnagyobb részét az ECHL-ben töltötte, ahol 197 meccsen 143 pont a mérlege. A 2017–2018-as és a 2018–2019-es idényben a brit bajnokságban 68 meccsen 51 pontot szerzett. Itt a Sheffield Steelers és a Milton Keynes Lightning együttesében is Andreas Valdix csapattársa volt.
Örülünk, hogy minket erősít a következő szezonban!” – írja a GYHK közleményében.

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.