Ködös, hideg időben léptek pályára: Győzelemmel kezdték az évet

39

A labdarúgásnak nem éppen kedvező időjárásban játszotta le az FK Csíkszereda idei első felkészülési mérkőzését szombaton délben. Valentin Suciu tanítványainak nem okozott nagy gondot a Brassói Colþea legyőzése.

Nem okozott gondot a csíkiaknak a Colþea legyőzése                                                                 Fotó: Pál Zoltán

Először játszott mérkőzést az FK Csíkszereda labdarúgó­csapata ebben az évben, Valentin Suciu tanítványai szombat délben a Brassói Colțea csapatát fogadták a Márton Áron Gimnázium mögött található műgyepes pályán. A Brassó megyei bajnokságban szereplő barcaságiak legyőzése nem jelentett gondot a csíkiak számára.
A találkozó egyébként nem a labdarúgásnak megfelelő időjárási körülmények között zajlott, a ködös, hideg időben viszont nagy kedvvel fociztak a csíkiak, az összecsapás végére pedig a nap is kisütött. Az első félidőben az FK Bordás – Palmes, Csürös, Csala, Marrone – Veres, Szondi – Bara, Kálmán, Antal – Magyari felállítással játszott és három gólt is szerzett, a második félidőre Valentin Suciu teljesen lecserélte a kezdőket és a Bartók – Majzik, Gergely, Csonka, Simó – Casiadi, Erdei – Pintér, Pál, Schieb – Turcu felállítással fejezte be a meccset. Az első félidőben Csürös, Kálmán és Bara talált a Colțea kapujába, a második félidőben pedig Pintér volt eredményes, így az FK 4–0-ra nyerte meg az első edzőmeccsét az új évben. A vendégek nem nagyon veszélyeztették a csíki kaput, a második félidőben volt csak egy veszélyesebb támadásuk, de a lövést követően a kapu mellett szállt el a labda, míg a csíkiak a gól mellett kétszer is eltalálták a kapufát.
Az FK Csíkszereda következő edzőmérkőzését szerdán 13 órától játssza a 3. ligás Ceahlăul Piatra Neamț ellen, majd a gárda Cipruson folytatja a felkészülést február 15-ig, ahol újabb hat meccset játszik majd .

Kopacz Gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek