Kiütötték Radnótot

Egy és három pont a zsebben

26

Tovább tartott az FK Csíkszereda lendülete a múlt heti kupasikert követően, és ezt a Radnóti SK játékosai tapasztalták meg. A Székelyudvarhelyi FC a Kolozsvári CFR II. vendégeként hozott el egy pontot, de akár három is lehetett volna.

Anegyedik fordulót rendezték a labdarúgó harmadik ligában, és a két megyei csapat közül elsőként a Székelyudvarhelyi FC lépett pályára a Kolozsvári CFR II. otthonában. Jól kezdett az SZFC, hogy már a hetedik percben egy Csifó elleni szabálytalanságot fújjanak le a bírók, tizenegyest ítélve, amelyet Mintas értékesített. Ezt követően viszont a hazaiak átvették a játék irányítását, és sokszor csak Tudosen múlott, hogy maradt a vezetés. A szünetet követően folytatódott a hazaiak fölénye, majd ők is megkapták a tizenegyesüket, amelyet értékesítettek is. Kiegyenlített lett a játék, hogy majd Mintas gólját les miatt ne adják meg és pár percre rá Chifut küldjék le pirossal. Innentől kezdve az SZFC célja a pontmentés volt, ami sikerült is.
Az FK Csíkszereda a Radnóti SK-t fogadta, és sok esélyt nem hagyott. Már a harmadik percben vezetést szerzett, de az igazi fieszta a második félidőben volt, amikor a csíkiak sorra rúgták a gólokat.

III. liga, 4. forduló
Eredmények: Kolozsvári CFR II. – Székelyudvarhelyi FC 1–1 (0–1) /Petrila (58. – büntetőből), illetve Mintaș (7. – büntetőből)/; FK Csíkszereda – Radnóti SK 7–0 (2–0) /Nagy Zsolt (3.), Magyari Szilárd (41., 47., 73.), Soufiane (49.), Kovács Szabolcs (56.), Suciu Tóni (58.)/; Medgyesi Gaz Metan II. – Nagybányai Minaur 0–2, Szászrégeni Avântul – Kolozsvári Sănătatea 1–0, Lénárdfalva – Dési Unirea 2–0, Szászhermányi FC – Besztercei Gloria 1–2, Tasnádi Unirea – Marosvásárhelyi MSE 4–1, Barcarozsnyói Olimpic Cetate – Tordai Arieșul 2–1.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek