Kisdöntőt játszik az FK

19

Közel volt ugyan a három ponthoz az FK Székelyudvarhely a Galaci United elleni teremlabdarúgó bajnoki meccsen, de csak ikszre futotta Jakab Zoltán tanítványaitól, így az idén is a bronzért csatázhatnak. Ezúttal viszont a Dévai Autobergamóval.

Mindent megtett az FK a sikerért, de álom maradt a döntő

Álomszerűen kezdődött az FK Székelyudvarhely számára a Galaci United elleni teremlabdarúgó felsőházi bajnoki mérkőzés, amely azt volt hivatott eldönteni, hogy ki jut a bajnoki döntőbe a 2-es csoportból. Ehhez az FK-nak győzni kellett, míg a Galacnak elég volt az döntetlen is. Utóbbi eredménnyel Jakab Zoltán tanítványai a kisdöntőbe kerülnek, míg vereséggel vége a szezonnak.
Hogy a remény ne szálljon el, tíz perc után 2–0-ra ment az FK, miután Máté egy kipattanót, míg Szőcs László egy remek indítást csavart a galaci kapuba. Ezt követően oda-vissza voltak helyzetek, majd egy megpattanó lövéssel szépített a United. Kemény csata volt a pályán, de a nagyobb helyzetek az FK oldalán voltak, sőt a 17. percben a vendégeknek kigyűlt az öt csapathiba, de előtte Szőcs rontott ziccert. Ezt hét másodperccel a szünet előtt megbüntette az ellenfél, hogy majd négy másodpercre rá Szőcs értékesítsen egy 10 méterest.
A fordulást követően a vendégek gyorsan szépítettek, majd Grigoraș bravúrjaira, no meg a kapufára volt szükség, hogy maradjon a döntetlen. A meccs utolsó negyedét megnyomta az FK. Saját térfelére szorította a vendégeket, de jól zárt a védelmük. Jakab Zoltán vezetőedző két perccel a vége előtt kapusát mezőnyjátékosra cserélte, de nem sikerült megszerezni a győzelmet jelentő találatot.
Ez azt jelenti, hogy az FK ebben az idényben is kisdöntőt játszik, míg a Galac újfent bemasírozott a bajnoki döntőbe. Az FK a Dévai Autobergamóval, míg a Galac a Temesvári Informaticával játssza párharcait.
Eredmény: Székelyudvarhelyi FK – Galaci United 3–2 /Máté József (6.), Szőcs László (10., 20.), illetve Hadnagy (15. – öngól), Varela (20.), Lascu (21.)/.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.